Craft and Creativity

Kategori
Profilfag P1, Profilfag P3

Craft and Creativity

Craft & Creativity er et kreativt fag, hvor du bliver introduceret for forskellige teknikker i kunstens tegn. Det kan f.eks. skulpturer, installationer, tegning, akvarel, smykkefremstilling, stencils. Kun fantasien sætter grænser, og du vil blive guidet igennem de forskellige arbejdsprocesser. Måske har du mest lyst til at fordybe sig i et selvvalgt emne, måske har du mere lyst til at arbejde på et større projekt i en gruppe.

Craft & Creativity er et frirum, hvor du har mulighed for at afprøve forskellige genrer inden for kunst – det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder, men her har du mulighed for at afprøve forskellige ting, og fordybe dig i netop det, du brænder for. Du kan nå flere små projekter.

Vi vil se på kunsten omkring os – det kan være mange forskellige ting fra klassisk kunst til moderne samtidskunst afhængig af, hvor interessen er hos dig. Vi vil være undersøgende og nysgerrige på, hvad kunst er og tage udgangspunkt i forskellige kunstværker, der enten tiltaler eller frastøder os.

Rejsen

Rejsen vil gå til en storby i Europa, hvor vi både vil se på kunst, men også selv være aktive.

Undervisere

Tjalla Elsborg

Vilkår og egenbetaling

Vilkår:
Egenbetaling 1. periode: 3000-3500 dkk.

Copyright:

Photo by Tanaphong Toochinda on Unsplash

Photo by Kasturi Roy on Unsplash

Photo by Elena Mozhvilo on Unsplash

Photo by Dusan Kipic on Unsplash

da_DKDanish