Privatlivs & Cookiepolitik

Privatlivspolitik

S√łger du information om Ranum Efterskole College‚Äôs cookiepolitik, kan du l√¶se mere l√¶ngere nede p√• siden.

Formål

Form√•let med Ranum Efterskole College‚Äôs persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, n√•r du bes√łger Ranum Efterskole College‚Äôs hjemmeside.

Kort om ranumefterskole.dk

Denne hjemmeside ejes og drives af Ranum Efterskole College, Seminarievej 23, 9681 Ranum, CVR: 27763227 , Tlf.: 96664400. Kontakt os via e-mail: info@ranumefterskole.dk

Databeskyttelse

Hvis du har sp√łrgsm√•l til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail: info@ranumefterskole.dk.

Formålene med og retsgrundlaget for Ranum Efterskole College’s behandling af dine personoplysninger

Ranum Efterskole College indsamler oplysninger om brugerne og deres bes√łg p√• www.ranumefterskole.dk p√• to m√•der:

  • Ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af s√•kaldte cookies

Ranum Efterskole College‚Äôs indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den g√¶ldende lovgivning. Ranum Efterskole College indsamler kun de personoplysninger om dig, som du selv afgiver til Ranum Efterskole College. Det kan fx v√¶re i f√łlgende situationer:

  • du tilmelder dig som elev
  • du indsender dine oplysninger som For√¶ldre/v√¶rge ved tilmelding af elev
  • du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

Ranum Efterskole College’s behandling af dine personoplysninger sker på grundlag af kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller din tilmelding som elev eller værge. I enkelte tilfælde sker Ranum Efterskole College’s behandling af dine personoplysninger på grundlag af dit forudgående samtykke til et eller flere specifikke formål, jf. artikel 6, stk. 1, litra a) i databeskyttelsesforordningen.

Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandlere.

Ranum Efterskole College bestr√¶ber sig p√•, at dine personoplysninger opbevares inden for EU og E√ėS.

Personoplysninger bruges til at gennemf√łre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at forbedre brugeroplevelsen p√• Ranum Efterskole College‚Äôs digitale tjenester, f.eks. gennem analyser og m√•lrettede unders√łgelser.

N√•r du bes√łger www.ranumefterskole.dk indsamler Ranum Efterskole College via cookies information om alle bes√łg p√• hjemmesiden. Disse informationer bruger Ranum Efterskole College til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer p√• www.ranumefterskole.dk og til at underst√łtte vores udbud af det indhold, som du bliver pr√¶senteret for p√• www.ranumefterskole.dk.

Disse oplysninger bliver ikke sammensat med personoplysninger, som du eventuelt selv har afgivet til Ranum Efterskole College.

Ranum Efterskole College bruger forskellige analysev√¶rkt√łjer, s√•som Google Analytics, der bist√•r Ranum Efterskole College med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af www.ranumefterskole.dk.

Læs mere om Ranum Efterskole College’s cookie-politik længere nede på siden.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.

Retten til at trække samtykke tilbage

Hvis du har afgivet et samtykke til Ranum Efterskole College’s behandling af dine personoplysninger, fx i forbindelse med din tilmelding som elev eller Forældre/værge eller til Ranum Efterskole College’s nyhedsbrev, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Hvis du v√¶lger at tr√¶kke dit samtykke tilbage, p√•virker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger p√• baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetr√¶kningen. Hvis du tilbagetr√¶kker dit samtykke, har der derfor f√łrst virkning fra dette tidspunkt.

Dine rettigheder

Hvis Ranum Efterskole College’s behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil g√łre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilf√¶lde ret til at f√• behandlingen af dine personoplysninger begr√¶nset. Hvis du har ret til at f√• begr√¶nset behandlingen, m√• vi fremover kun behandle oplysningerne ‚Äď bortset fra opbevaring ‚Äď med dit samtykke, eller med henblik p√• at retskrav kan fastl√¶gges, g√łres g√¶ldende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilf√¶lde ret til at g√łre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har også ret til indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilf√¶lde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinl√¶sbart format samt at f√• overf√łrt disse personoplysninger fra √©n dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontakt dataansvarlig på Ranum Efterskole College

gdpr@ranumefterskole.dk

Cookiepolitik

Har du nogle sp√łrgsm√•l i forhold til vores regler er du velkommen til at kontakte os
da_DKDanish