Ledige stillinger

Efterskolelærer til matematik og engelsk søges!

Ranum Efterskole College søger en efterskolelærer, som kan undervise i matematik og engelsk.

Hvis du også kan undervise i et af vores mere end 50 valgfag, særligt dans, sejlads eller dykning og kulturfag, så vil det være helt fantastisk.

Vi er en boglig og international efterskole med 450 elever og 54 lærere. Studiemiljøet på skolen er meget internationalt og vi har kollegaer og elever fra hele verden – derfor taler vi både dansk og engelsk på skolen. Skoleåret er delt op i 3 profilfagsperioder; elever og ansatte former i et tæt samspil indholdet og sætter fælles mål i profilfagene. Hver periode afsluttes med en profilfagsrejse eller kulturrejse. Vi rejser i op til 28 dage og til hele verden.

Vi er en stor efterskole og det giver muligheder for faglig og personlig udvikling i verdensklasse – både for elever og ansatte. Vi arbejder i fag- og huslærerteams i en flad struktur. Vi brænder for at skabe et mangfoldigt og demokratisk efterskolemiljø med højt til loftet og plads til den enkelte i respekt for fællesskabet.  Vi har gode faciliteter og et verdenskøkken med fokus på bæredygtig og sund kost.

Vi skaber i fællesskab et godt arbejdsmiljø med stor personlig frihed, samt ansvar for egne opgaver.

Vi forventer, at du har lyst at være en aktiv del af et kollegafællesskab, hvor vi værdsætter faglighed, åbenhed, dialog og humor. Har du interesse i en årsansættelse, i at bo i en af skolens embedsboliger eller i Ranum og omegn, bedes du gøre opmærksom på dette i ansøgningen.

Spørgsmål er velkommen på info@ranumefterskole.dk eller ved henvendelse på tlf. 96664400.

Send din ansøgning

Send din ansøgning til info@ranumefterskole.dk – inkl. alle bilag scannet i ét dokument inden den 20. maj 2020. Ansættelse pr. 1.8.2020 og iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish