Læsser
 

Ledige stillinger

Lærer/PR-medarbejder til Ranum Efterskole College søges!

   Ranum Efterskole College søger lærer og PR medarbejder til undervisning i medie og video, samt PR arbejde. Stillingen er delt på ½ efterskolelærer med kontaktgruppe, aften tilsyn hver anden uge, samt weekendtilsyn ca. 1-2 weekenddage om måneden. Og ½ medie-PR arbejde med fokus på SOME opgaver, event-PR arbejde mv.

   Hvis du også kan undervise i et af vores mere end 50 valgfag, særligt dans, medie, psykologi, e-Sport, surf eller wakeboard, samt i et af vores mange Kulturfag, så vil det være helt fantastisk.

   Du er velkommen til at søge, selvom du måske har en anden baggrund end en læreruddannelse, men mener, at du har kvalifikationerne f.eks. som journalist, PR-event, gymnasielærer eller lignende. Vi forventer, at du har lyst at være en aktiv del af et stærkt interkulturelt kollegafællesskab, hvor vi værdsætter faglighed, åbenhed, dialog og humor. Hvis du har interesse i at bo i en af skolens embedsboliger eller i Ranum og omegn, bedes du gøre opmærksom på dette i ansøgningen.

   Vi er en boglig og international efterskole med 495 elever og 57 lærere. Studiemiljøet på skolen er meget internationalt og vi har kollegaer og elever fra hele verden – derfor taler vi både dansk og engelsk på skolen. Skoleåret er delt op i 3 perioder. Hver periode afsluttes med en profilfagsrejse eller kulturrejse. Vi rejser op til 28 dage og til hele verden. Elever og ansatte former i et tæt samspil indholdet og sætter fælles mål i Profil- og Kulturfagene. FN17 Verdensmål er i fokus i undervisningen og særligt på rejserne.

   Vi er en stor efterskole, det giver muligheder for faglig og personlig udvikling i verdensklasse – både for elever og ansatte. Vi arbejder i fag- og huslærerteams i en flad struktur, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Vi brænder for at skabe et stort mangfoldigt og demokratisk efterskolemiljø med højt til loftet og plads til den enkelte i respekt for fællesskabet. Vi har gode rigtig mange faciliteter og en kostpolitik med fokus på bæredygtighed. Vi skaber i fællesskab et godt arbejdsmiljø med stor personlig frihed, samt ansvar for egne opgaver.

   Hvis du drømmer om et helt unikt efterskolejob, så tjek os ud på hjemmesiden her.
   Spørgsmål er velkommen på info@ranumefterskole.dk

   Send din ansøgning via Ofir “Send ansøgning” inkl. alle bilag scannet i et samlet dokument inden den 3.august 2022. Samtaler afholdes hurtigst muligt og senest i uge 31 på skolen.

   Ansættelsesperioden er fra 1.8.2022 eller ASAP og ansættelsen sker iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

   Se mere på vores ansøgersite: https://ranumefterskole.ofir.com
   da_DKDanish