Få et uforglemmeligt år på Ranum

Vælg dit skoleår

Vælg hvilket år du vil starte dit efterskoleår. Herefter skal vi vide noget om jer før vi kan starte tilmeldingen. Så find en kop med noget lækkert, for du må forvente, at det vil tage en små 10 minutters tid.

Opstår der problemer undervejs må du endelig ringe til os på +45 96 66 44 00

Ranum Bubble for Stranded UWC students

The hard facts first…

At this point in time there are practically zero funds available to help finance students at the Bubble. We hope to change this through various fundraising initiatives, but for now, if you cannot pay for yourself, your chances of joining the Bubble are low.

But where there is a will there is a way. Get creative! Make your own fundraiser, talk to your National Committee, and ask your College if it can help.

You can do it! Remember what Kurt Hahn said: “There is more in you than you think!”

Praktiske informationer for nye elever

Book en rundvisning for dig og familien og oplev skolens liv
en_GBEnglish da_DKDanish