Læsser

Ranum International Sommerskole

International Sommerskole

26. juni – 23. juli: 2, 3 eller 4 uger

Pris fra: 5.200 kr. til 12.400 kr.

Vælg mellem spændende fag og aktiviteter som sejlads, dans, gastronomi, musik og design. Fodbold, kajak, mountainbike, team-building øvelser, eSport og en hel masse andet. Mød nye venner fra hele verden.

Scuba Diving Camp

Dykkercamp

26. juni – 9. juli: 2 uger

Pris: 6.000 kr. (inkl. PADI Dykkerbevis)

Drømmer du om at udforske og lære havet at kende, så vælg vores Dykkercamp. Du får PADI dykkercertifikat, oplevelser med at restaurere og bevare koraller og selvfølgelig en masse dykning.

Sailing Camp

Sejladscamp

26. juni – 9. juli: 1 eller 2 uger

Pris fra: 2.600 til 5.200 kr.

Havet kalder på dig. Kan du se dig selv sejle mod solnedgangen med nye venner, lære at navigere, styre en båd og sætte sejlene i helt nye Aira 22 både? Så er Sejladscamp lige noget for dig.

Cheerleadingcamp

3. juli – 16. juli: 1 eller 2 uger.

Pris: 2.600 kr. (1 uge)

Cheerleading er meget mere end dans og vejrmøller. Det lærer du her af danske og internationale trænere til både begyndere og øvede. Vi skubber grænserne og bliver en stærk gruppe!

Dansecamp

Fra 30. juli til 3. august: 5 dage

Pris: 2.600 kr.

Er du vild med dans og bevægelse? Så ta’ med på dansecamp og prøv forskellige danseformer, lær nye koreografier og få en masse nye venner, som også elsker at danse. Det bliver fedt!

esportscamp

eSportscamp

Pris: 2.600 kr.

Vi har de fedeste eSportslokaler med 2020 maskiner, super stærke grafikkort, der kan klare alt, vi kaster efter dem. Dem skal du lege med, hvis du vælger eSportscamp. Masser af gaming, turneringer, all night LAN og fællesskab.

Crossfitcamp

Fit for life camp

Pris: 2.600 kr.

Tag med på en crossfit inspireret camp, hvor vi dyrker cardio, styrketræning, vægtløftning og har fokus på bevægelse, høj intensitet, sund træning og kost. Du bliver en del af et stærkt fællesskab.

Adventurecamp

Pris: 2.600 kr.

På den her camp finder du ud af, hvad der skal til for at overleve og færdes i naturen. Du lærer, hvordan man rigtigt bygger og starter et bål og et shelter, finder spiselige planter og hvordan man bruger naturen.

Har du spørgsmål til sommercamp?

Hold din ferie på
Ranum
Sommercamp

En oplevelse for livet

Ta’ på på Ranum Sommercamp og få den bedste sommer i dit liv. Du får en fantastisk sjov og oplevelsesrig sommerferie, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt.

Du kan vælge International Sommerskole i 2 til 4 uger eller en af vores spændende camps i 1 til 2 uger som er Dykkercamp, Sejladscamp, Cheerleadingcamp, Dansecamp, eSportscamp, Fit for life camp og Adventurecamp.

Vores camps er for aldersgruppen 14-17 – Cheerleadingcamp er +11 år. Priserne starter fra 2600 kr.

En verden af muligheder

Vi råder over et 20.400m2 stort campus-område med 4 huse. Alle faciliteter er tilgængelige i løbet af Sommercampen. I videoen kan du få en rundvisning på skolen.

• 1 Festsal til 475 pers.
  • 4 Naturfagslokaler
  • 1 Biograf til 60 pers.
  • 2 Musiklokaler
  • 2 Danselokaler
  • 1 Skateboardværksted

• 1 Designværksted
  • 1 Medieværksted
  • 1 Elektronisk musik “Beatlab”
  • 1 eSportslokale
  • 1 Gastronomisk værksted
  • 3 Motionsrum

• 1 Sportssal m. bouldervæg
  • 1 Idrætscenter m. 3 haller
  • 1 Natursportscenter
  • 1 Wakeboardbane v. Landal
  • Fællesrum med hyggelige aktiviteter

Multihallen

ligger midt på skolens område, og her spiller vi håndbold, fodbold, volley,
vi udøver yoga, zumba, cheerleading, airtrack, gymnastik og meget mere.
Derudover er der en stor klatrevæg, som eleverne også har adgang til under
kyndig vejledning.

Fælles områder

rummer bl.a. Medie, E-musik, eSport, biograf og træværksted.
Udenfor kan man skate, longboarde,
stå på roller ski, spille basket
og hockey, dyrke parkour og hygge ved bål.

Vilsted Sø

er enhver friluftselevs store drøm. Vi har direkte adgang til søen,
og området bliver benyttet til kajak, kano, SUP, adventure, MTB,
løb og ridning.

Rønbjerg

er vores maritime base, og havnen er hjemsted for sejladselever
og vores 10 sejlbåde. Her ligger et af Nordens største aktivitetscenter,
Landal Resort, hvor vi bruger svømmehallen til dykning og svømning
og wakeboard-banen til SUP og wakeboard.

Praktisk information

Ved tilmelding til sommer camp på Ranum Efterskole College, gælder en række betingelser for opholdet, foruden diverse forudsætninger om bl.a. rengøring og social indstilling.

Læs alt om disse på linket herunder:

Medarbejdere på sommerskolen

Ranum_EC_Peter_Friis_Andersen_web

Peter Friis Andersen

Camp Coordinator

Har du spørgsmål til sommercamp?

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling skal finde sted senest 4 uger før kursusstart. Tilmelding og betaling foregår via vores webshop. Klik ‘Tilmelding’ for at blive navigeret til webshoppen. Her vil du finde vores forskellige tilbud. Vælg de tilbud der er relevante for dig/jer og tilføj til indkøbskurven.

Når du er færdig med at tilføje de tilbud du ønsker, går du til indkøbskurven. Her vil du blive bedt om at udfylde selve tilmeldingsblanketten med dine personlige oplysninger. Du bedes udfylde dit cpr. nummer noteres i ‘kommentar’-boksen. Her noteres det også hvis man godt kunne tænke sig at arrangere en aktivitet, workshop eller lignende for andre deltagere.

Du vil modtage en kvittering på tilmelding og betaling, og du er hermed optaget på Sommercampen. 4 uger inden start vil du modtage yderligere information omkring ankomst, indkvartering mv. I denne mail vil du også modtage et link til et spørgeskema som du bedes udfylde, her skal du ønske boglige fag og dit første profilfag.

Tilmeld dig i dag og få en uforglemmelig sommer