Aktivitetsfag

En verden af muligheder

Ved siden af profilfag og kulturfag kan du v√¶lge aktivitetsfag og klubber. Vi skifter flere gange om √•ret, s√• du kan pr√łve mange forskellige aktiviteter. Vi bruger hele omr√•det, og der er plads til dine ideer.

Fællesområder

Skolens fællesområder rummer bla. medie, e-musik, e-sport, biograf og træværksted. Udenfor kan man skate, longboarde, dyrke roller skiing, basket, hockey, parkour, bueskydning og bålhygge. Og der er plads til nye aktiviteter, hvis du selv har en frisk idé.

Aktivitetsfag_F√¶llesomraŐäder_1

Multihallen

Multihallen ligger midt p√• skolens omr√•de, og her spiller vi h√•ndbold, fodbold, volley, vi ud√łver yoga, zumba, cheerleading, airtrack, gymnastik og meget mere. Derudover er der en stor klatrev√¶g, som eleverne ogs√• har adgang til under kyndig vejledning.

Aktivitetsfag_multihallen

R√łnbjerg

R√łnbjerg er vores maritime base, og havnen er hjemsted for sejladselever og vores 10 sejlb√•de. Her ligger et af Nordens st√łrste aktivitetscenter, Landal Resort, som vi bruger¬†dykning og sv√łmning, wakeboard og stand up paddle.

Aktivitetsfag_r√łnbjerg

Vilsted S√ł

Vilsted S√ł er enhver friluftselevs store dr√łm. Vi har direkte adgang til s√łen, hvor vi sejler SUP, kano og kajak. De smukke omgivelser omkring s√łen bruger vi til adventure, ridning, MTB og l√łb. Eller bare en g√•tur, hvis du har brug for lidt luft.

Aktivitetsfag_vilsted s√ł

Aktivitetsfag 19/20