Læsser

Events

Mød os ude i verden

Vi rejser jævnligt ud i verden for at fortælle om Ranum Efterskole College. På den måde kan du møde os, uden at rejse helt til Danmark, hvis du bor i udlandet. Her på siden kan du få et overblik over kommende events og mødedatoer.

Vi vil rigtig gerne møde dig og fortælle om, hvordan du, kan få et fantastisk efterskoleår på Ranum. Hvert år har vi mange expat elever fra hele verden – måske skal du, eller en du kender, med på eventyret?

OBS Covid-19 har sat en stopper for vores møder ude i verden, hvor vi fortæller om Ranum. Når verden åbner mere, end den er nu, kan du igen se herinde, hvor du kan møde os.

Livstræ og elever
Læs mere om efterskolelivet

D. 19. – 20. marts | Riga, Letland

I juli rejser vores internationale leder, Matthew Danaher, til Bangkok. Han besøger AFS Interkultur konference og fortæller om efterskolelivet, faglige retninger og muligheder for et efterskoleår på Ranum.

Der er mulighed for et privat møde, hvis man har lyst til at høre mere om Ranum.

 

Kontakt Matthew Danaher for at høre mere på md@ranumefterskole.dk

Matthen Danaher

D. 29. marts – 3. april | Paris, Frankrig

I marts/april rejser vores internationale administrator, Birthe Petersen, til Paris. Hun fortæller om efterskolelivet, faglige retninger og muligheder for et efterskoleår på Ranum.

Der er mulighed for et privat møde, hvis man har lyst til at høre mere om Ranum.

 

Kontakt Birthe Petersen for at høre mere på bp@ranumefterskole.dk

Birthe Pedersen

D. 6. – 11. april | Dubai

I april rejser vores internationale leder, Matthew Danaher, til Dubai. Han vil gerne møde jer og fortælle om efterskolelivet, faglige retninger og muligheder for et efterskoleår på Ranum. 

Dato for møde på konsulat kommer senere.

Kontakt Matthew Danaher for at høre mere på md@ranumefterskole.dk

Matthen Danaher
Læs mere om vores rejser og profil- og kulturfag
da_DKDanish