Category
Profilfag P3

P√• Coral Restoration l√¶rer man at arbejde med et koralrevs √łkosystem. Man l√¶rer om koraller, og hvordan man kan gro koraller under de optimale betingelser. Man l√¶rer om hvilke fisk der skal v√¶re til stede for at have et sundt koralrev. Undervisningen veksler mellem at arbejde i klasserum, og i skolens korallaboratorie, der bl.a. rummer et 3.500 liter akvarie til koraldyrkning.

I forbindelse med rejsen l√¶rer man at dykke, hvilket √•bner op for en masse sp√¶ndende oplevelser under vand, og g√łr at vi kan komme ud og studere koralrevene i havet. Efter at have taget dykkercertifikat, vil vi blandt andet arbejde med at indsamle data og lave m√•linger p√• dykkene, s√• vi kan l√¶re mere om koralrevene. Udover det f√•r vi en masse fede oplevelser med dykning, p√• et af verdens bedste dykkersteder, Egypten. Her bor vi p√• store b√•de sammen, og er ude p√• havet hele ugen. Det giver masser af tid til f√¶llesskab og tid i vandet med dykkerudstyr.

Sikkerhed i forbindelse med vandsportsaktiviteter

P√• Ranum Efterskole prioriterer vi at alle vandsportsaktiviteter foreg√•r under st√łrst mulig hensyntagen til elevernes sikkerhed. Alle elever og ansatte med tilknytning til dykning er s√•ledes bekendt med og f√łlger nedenst√•ende s√łsikkerhedsinstruks for dykkeraktiviteter.

G√• til s√łsikkerhedsinstrukser

Vilkår og egenbetaling

Vilk√•r: Vaccinationer Det er jeres ansvar, at jeres s√łn/datter er vaccineret til rejserne. Vi vil give besked om, hvilke vaccinationer der er n√łdvendig for den p√•g√¶ldende rejse. Pas skal v√¶re gyldigt et 1/2 √•r efter hjemkomst.
Vi har stor opmærksomhed omkring sikkerheden på kurset i dykning, og I kan læse mere herom på sikkerhedsinstrukserne.

Egenbetaling 3. periode: Ca. 8.700 kr.

Link til webshoppen