Læsser
 

Windsurfing

Windsurfing

På Windsurfing får du mulighed for at få nogle gode oplevelser med at windsurfe og med Limfjorden. Hvis man øver sig jævnligt og giver den gas på vandet, så er der også gode muligheder for at få “planingsoplevelsen”, hvor man virkelig får fornemmelsen af fart og spænding, mens man “planer” henover vandet.

Hvis alt går vel, skal vi deltage i windsurfstævner rundt omkring i Danmark. Derudover skal vi også besøge andre surfspots hos nogle af foreningerne i Nordjylland for at opleve en anden del af windsurfkulturen.

I undervisningen lærer vi selvfølgelig at windsurfe og får viden om, hvordan man gebærder sig på et surfboard. Og så skal man kende til sikkerhed, vindretninger og det udstyr, man arbejder med, så det vil også være en naturlig del af undervisningen.

 

Rejsen

Windsurf rejsen tager til den nordlige del af Sardinien i byen Porto Pollo.

 

Undervisere

 

Michael Falkenberg Larsen

mfl@ranumefterskole.dk

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring. Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov for godt udstyr: Rygsæk, støvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe mountainbike.

Egenbetaling: 6.000 kr.

Link til webshoppen

 

 

 

da_DKDanish