Alpine Skiing

Category
Profilfag P3

Ski, Snowboard og fysisk træning

Profilfaget hvor vi arbejder med fysisk tr√¶ning og tager ud og udfordrer os selv i bjergene. Traditionelt har vi rejst til Passo Tonale i Italien, men dette √•r g√•r rejsen med al sandsynlighed til fantastiske Hemsedal i Norge. Faget er for alle, der er klar p√• at st√• p√• ski eller snowboard – b√•de nybegyndere og √łvede. Under rejsen vil alle elever komme p√• skiskole, men der bliver ogs√• masser af tid til at hygge med kammeraterne p√• egen h√•nd.

Undervisningen vil tage udgangs i fysisk tr√¶ning – dette kan v√¶re l√łb, styrketr√¶ning og meget andet.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring. Se ogs√• skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det m√• forventes, at der vil v√¶re behov for godt udstyr: Rygs√¶k, st√łvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe mountainbike.
Egenbetaling: ca. 2.500,- kr.

Carsten Ardal

ca@ranumefterskole.dk