fbpx
 

Yoga Lifestyle

Category
Profilfag P1

Er du interesseret i udforske Yoga, Mindfulness og god kost? Så er Yoga Lifestyle noget for dig.

 

Yoga er mere end en populær træningsform, det kan også være en livsstil. Yoga traditionen går flere hundrede år tilbage og er både en måde at leve og se verden, og i dette profil har du muligheden for at lære mere om yogaens positive indvirkning på vores liv. I løbet af perioden vil vi udforske forskellige yogastillinger og meditationsøvelser, samtidig med at vi kigger lidt nærmere på andre dele af yogatraditionen. Det kunne fx være den dybere filosofi bag yoga, en god kostbalance, afstresningsteknikker, mv.

”The present moment is filled with joy and happiness. If you are attentive, you will see it.” Thich Nhat Hahn (1992)

 

Rejsen

Profilfagsrejsen er en tur til et Yoga Retreat eller lignende, hvor vi får lov til at fordybe os i yogaens verden med alt, hvad den indebærer. Dette profilfag er for alle, som har lyst til at vide mere om den moderne yogalivsstil og prøve den af på egen krop. Du behøver ikke at have prøvet det før, men du må meget gerne være nysgerrig på, hvad det indebærer og være klar på at prøve noget nyt og anderledes. Et åbent sind er vigtigste inden for dette profilfag.

 

Undervisere

Ranum EC 2 150x150
Louise Højen
lh@ranumefterskole.dk

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Profilfaget er for alle der er interesseret i udforske yoga, mindfulness og andre aspekter af yoga som en livsstil.
Egenbetaling 1. periode: Ca. 2.500,- kr. (Sverige)
Egenbetaling 3. periode: Ca. 4.000,- kr. (Sicillien)

 

Link til webshoppen