Yoga Lifestyle

Kategori
Profilfag P1, Profilfag P3

Er du interesseret i udforske Yoga og mindfulness? Så er Yoga Lifestyle noget for dig.

Yogabølgen har for alvor ramt Danmark og er blevet en meget populær træningsform eller sideaktivitet til andre former for idræt. Der vil i dette profilfag være et stort fokus på de fysiske stillinger, alignment og dybe stræk, men vi vil også fordybe os i selve yogatraditionen og opnå et indblik i hvad fx mudra, pranayama og chakraer er for nogle størrelser. Yoga er meget omfavnende, og trods et fokus på hatha og vinyasa, så vil elementer fra yin, restorativ og asthanga yoga også indgå, bl.a. lærer du måske at stå i en hovedstand!

Vores fokus vil under P1 være på at fordybe os i os selv og skabe gode rutiner, som du kan bruge fremadrettet i dit liv, mens P3 har et større fokus på nærvær og omsorg for omverdenen, og derfor hjælper vi til med at fjerne affald fra Siciliens smukke strande nær Pozzallo.

Ofte er det svært for os at se indad og komme ned i tempo i en travl hverdag, men yoga har en positiv indflydelse på vores liv og kan hjælpe os til at leve mere i nuet. Gennem meditation, åndedrætsteknikker og fysisk udfordrende stillinger, vil du opleve et større mentalt overskud, en stærkere krop i bedre balance, mindre stress og større nærvær.

”The present moment is filled with joy and happiness. If you are attentive, you will see it.” Thich Nhat Hahn (1992)

Rejsen

Profilfagsrejsen er en tur til et Yoga retreat eller lignende, hvor vi får lov til at fordybe os i yogaens verden. Grundet den nuværende Covid-19 situation, er det endnu usikkert, hvor rejsen tager os hen, men dette profilfag er for alle, både helt nye yogier og mere erfarne udøvere. Det vigtigste er, at du er åben, nysgerrig og klar på at udfordre dig selv.

Undervisere

Louise Højen

Se flere historier fra Yoga på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Profilfaget er for alle, der er interesseret i udforske yoga, mindfulness og andre aspekter af yoga som en livsstil.
Egenbetaling 1. periode: Pris er ikke fastsat endnu (Tidligere pris var på ca. 3.000,- kr. Portugal eller Sicilien)

da_DKDanish