Stronger Iceland

Category
Profilfag P3

Bedre form, mere viden og tungere vægte

Stronger er et fag, der fokuser direkte på fysisk fitness.

Vi arbejder med mange forskellige træningsmetoder, både styrkeløft, kettlebells, strongman, crossfit inspireret træning og flere former for funktionel træning.

Fysiologi, ernæring og træningsteori er en stor del af faget, og man lærer at planlægge sit eget træningsprogram og styre sin egen kostplan.

Faget er ikke kun for dem der allerede er i god form, det er for alle dem der har lyst til arbejde aktivt med kroppen og blive gladere og stærkere

De sidste 4 år er rejsen gået til Island hvor vi trænede crossfit, styrkeløft og stærkmand med nogen af verdens bedste atleter. Island har en stor kultur inden for vægtløftning og crossfit, og mange af verdens bedste atleter kommer fra den vilde klippeø.

Det er en fantastisk mulighed for at komme i god form og træne med verdenseliten og de bedste danske atleter inden for træning og styrkesport.

fagéts facebook side kan findes ved at søge efter: Fit for fight- Ranum efterskole på facebook.

Hvis der er spørgsmål, så kontakt Peter Andersen på pfa@ranumefterskole.dk

Stronger Denmnark

Stronger denmark er faget for dig der gerne vil lære mest muligt om hvordan din krop virker, og hvordan du bliver stærkere, hurtigere og bedre til alle former for sport.

Vi arbejder med mange forskellige træningsmetoder, både styrkeløft, kettbells, strongman, crossfit inspireret træning og flere former for funktionel træning.

Som en del af faget skal eleverne hjælpe med at forberede en rejse i Danmark, hvor der bliver mulighed for at samarbejde med nogen af danmarks dygtigste trænere og eksperter inden for kost, skader og sport.

Eleverne skal også arbejde med deres egne træningsprogrammer, og lære selv at kunne styre en time i firness for andre