Ridning

Category
Profilfag P1, sommerskole

Heste, Natursport og Imagination er en fantastisk kombination. På hesteryg oplever man naturen helt tæt på, og samtidig kan man nå langt omkring. Ridning er lige så meget en sport for kroppen som for sjælen.

Islænderridning

Islænderridning vil foregå i mindre hold, hvor der er tid til alle ryttere, både nybegyndere og erfarne ryttere. Der vil i den daglige profilfagsundervisning både indgå øvelse i grundridning, ture i terrænet og pasning og håndtering af hestene. Undervisningen vil halvdelen af tiden bestå af ridning i den skønne natur nær Vilsted Sø, mens den anden halvdel af tiden vil blive brugt på fordybelse, træning og planlægning af den foranstående profilfagsrejse. Der vil også indtænkes udflugter i planlægningen af profilfaget. Vores islandske heste befinder sig på Vilsted Søgård.

Vilsted Søgård

De islandske heste nyder livet i løsdrift, omgivet af den skønne natur omkring Vilsted. De går altså udendørs hele året, med læskure og fri adgang til alt hvad de har brug for.

Stedet er placeret 10 minutter fra skolen. På stedet er der ridebane og vigtigst af alt, er det omgivet af en skøn natur

Rejsen

Profilfagsrejsen i Islandsk Ridning planlægges efter nye eleversdag, når vi har et overblik over elevernes interesse og niveau.

I 1. periode vil mulige destinationer være blandt andre Læsø, Sverige eller Østrig.

I 3. periode gik rejsen sidste år til Island, der er mulighed for at komme med forslag til andre destinationer.

Anne Røgild
Anne Rogild
ar@ranumefterskole.dk
Karina Dahl
kar@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra Ridning på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Egenbetaling 1. periode: Ca. 3500,- kr (Danmark eller Europa)
Egenbetaling 3. Periode: Ca. 6000,- kr (Island)
Link til wepshoppen