Padel Tennis

Profilfag P3

Padel Tennis

Padelsporten er i vild vækst go nu er det også et Profilfag på Ranum. Det er et elevforslag, som hurtigt har fået luft under vingerne, og nu skal det udforskes som Profilfag. Der vil både være fokus på sportens kultur, teoretiske og praktiske elementer, samt træning med makker og med eksterne gæstetrænere. Faget Padel kan let kombineres med kulturmøde og fællesskab på tværs, så det er forventningen at eleverne er interesserede i at bruge sporten som døråbner for mødet med andre unge, knytte nye venskaber osv, ud over at spille padel.

Det vil være en fordel hvis eleven har sit eget padelbat, ellers stiller skolen et bat til rådighed mod et depositum. Udover bat, skal eleven have det fornødne sportstøj og egnede indendørssko.

Nyt lokalt samarbejde med stort Padel center

Træningen i Padel foregår på Himmerlands Golf og Country Clubs nye Padelcenter med 14 flotte baner.Vi træner 1-2 gange om ugen og de øvrige lektioner er styrke- og løbetræning på skolen.

Rejsen

Rejsetider:

Udrejse 6.april via København (forventet afgang fra Ranum kl.08)

Hjemrejse 11. april via København (forventet ankomst til Ranum kl. 18ca.)

Rejsen går til Malaga i Spanien, hvor Padel-sporten oprindeligt kommer fra. Vi skal bo centralt og har direkte adgang til et stort lokalt Padel-center.Vi har aftalt nedenstående træning og spilletider på forhånd, men der kan laves ekstra aftaler, såfremt vi får et samarbejde med lokale unge Padel spillere.

Vi skal også se noget at lokalområdet og smage på kulturen, så det er ikke kun padelbat og sportstøj du skal medbringe.

Vi skal bo på Myramar Hotel

3-stjerne hotel inkl. halv-pension.

Hotel Myramar ligger små 30 minutters kørsel fra lufthavnen og 15 minutters gang fra stranden.På hotellet er der adgang til poolområde inde og ude, fitnesscenter, sauna samt flere restauranter.

Vi har booket følgende Baneleje – søndag-onsdag

Søndag d. 7. april – 5 x baneleje fra kl. 10-12

Mandag d. 8. april – 5 x baneleje fra kl. 10-12 + kl. 16-18

Tirsdag d. 9. april – 5 x baneleje fra kl. 10-12

Onsdag d. 10. april – 5 x baneleje fra kl. 10-12 + kl. 16-18

Vi får træning af lokal Padeltræner (engelsktalende) – søndag-tirsdag

Søndag d. 7. april – 1 træner pr. bane fra kl. 10-11

Mandag d. 8. april – 1 træner pr. bane fra kl. 10-11

Tirsdag d. 9. april – 1 træner pr. bane fra kl. 10-11

Der er kun mulighed for at være 24 elever på Profilfaget, da der er begrænset kapacitet på profilrejsen og på det store Padelcenter i Himmerland.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: .