Category
Profilfag P1, sommerskole

Musik er for dig, der vil udvide din musikalske horisont. Både som øvet men også som begynder. Igennem samspil vil I opleve en fælles kraft, som vil danne fundament til “finalerne” med koncerter og forskellige optrædener.

Vi udfordrer jeres musiske og tekniske færdigheder, udvikler jeres grundteknik og indvier jer i mange forskellige genrer. Vi øver mod et fælles mål, hvor vi skal ud og spille koncerter og optræde. Hvis du er nybegynder vil det være en god ide at tale med en af musiklærerne om dit valg og interesse. Ved specielle lejligheder og arrangementer på skolen optræder musikholdet for forældre og gæster.

Rejsen

Profilfagsrejserne med musik går til destinationer i Europa. Vi kan f.eks. besøge musikstudier, lave live koncerter på skoler og/eller gadeplan, eller besøge de etablerede scener. Indholdet i rejsen planlægges i detaljer i et samarbejde med eleverne. Der indgår også på rejsen ekskursioner til kendte ”must-see” turistseværdigheder og historiske steder. På rejsen i første periode går rejsen Liverpool, mens eleverne selv er med til at planlægge rejsen i tredje periode, som også er i Europa.

Hør noget musik fra tidligere musikhold:

Carl Bennison Søren Møller Rasmussen
Carl Bennison
csb@ranumefterskole.dk
Søren Møller Rasmussen
sr@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra Musik på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på Musik skal være interesserede i at spille eller synge, og deltage aktivt. Derudover forventes det, at man øver udover timerne. Der vil være god mulighed for at øve i et af de to musiklokaler, og vi støtter eleverne i at danne deres egne bands. Det er gennem musikken at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og andre unge.

Egenbetaling 1. periode: ca. 2.000,- kr.
Egenbetaling 3. periode: ca. 3.000,- kr

Link til webshoppen