Category
Profilfag P1, sommerskole

Musik er for dig, der elsker musik. Vi laver samspil og naturligvis er det godt hvis du allerede kan spille et instrument eller synge.

Vi udfordrer jeres musiske og tekniske færdigheder, udvikler jeres grundteknik og indvier jer i mange forskellige genrer. Vi øver mod et fælles mål, hvor vi skal ud og spille koncerter og optræde. Hvis du er nybegynder vil det være en god ide at tale med en af musiklærerne om dit valg og interesse. Ved specielle lejligheder og arrangementer på skolen optræder musikholdet for forældre og gæster.

Rejsen

Profilfagsrejsen med musik går til destinationer rundt omklring i Europa. Vi kan f.eks. besøge musikstudier, lave live koncerter på skoler og/eller gadeplan eller besøge de etablerede scener. Indholdet i rejsen planlægges i detaljer i et samarbejde med eleverne. Der indgår også på rejsen ekskursioner til kendte ”must-see” turist seværdigheder og historiske steder. på rejsen i første periode går rejsen typisk til Liverpool eller London, mens eleverne selv er med til at planlægge rejsen i tredje periode, som også er i Europa.

Hør noget musik fra tidligere musikhold:

Carl Bennison Søren Møller Rasmussen
Carl Bennison
csb@ranumefterskole.dk
Søren Møller Rasmussen
sr@ranumefterskole.dk

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på Musik skal være interesserede i at spille eller synge, og deltage aktivt. Der vil være god mulighed for at øve i et af de to studier, og vi støtter eleverne i at danne deres egne bands. Det er gennem musikken at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og andre unge.

Egenbetaling 1. periode: ca. 2.000,- kr.
Egenbetaling 3. periode: ca. 3.000,- kr

Link til webshoppen