Fit For Life

Category
Profilfag P1

Fit for life er for dig der elsker √łmme arme, svedige t-shirts, boksehandsker og h√•rdt arbejde. Det er faget for dig, der gerne vil komme i rigtig god form og have udfordringer, b√•de mentalt og fysisk.

Fit for life er et fag der fokuserer p√• fysisk tr√¶ning gennem styrketr√¶ning og kampsport. Det er faget for elever, der gerne vil i rigtig god form og have udfordringer, b√•de mentalt og fysisk. Faget afpr√łver forskellige former for fysisk tr√¶ning, med fokus p√• b√•de styrke og kondition, og vi kombinerer det med kampsport og boksning.

Vi skal også ud og skubbe til vores komfort zone, opleve at vi kan lidt mere end vi selv tror og hvordan vi kan udnytte hinandens forskellige styrker.

Vi tager udgangspunkt i hvor elevens fysiske formåen er. Det vigtige er ikke ikke, hvor god form eleven er i fra staten, men viljen til at flytte sig selv. Vi tager også udgangspunkt i, hvad eleven gerne vil blive bedre til. Eleven vil ikke kun opleve dig selv i nye situationer og på en ny måde, men vil også opleve et meget stærkt fællesskab på tværs af andre forskelle.

Der vil blive arbejdet med planlægning af træning, værdien af korrekt kost og det vigtige ved at tage ansvar for sit eget liv.

Rejsen

Turen g√•r til Tyskland, hvor dygtige instrukt√łrer vil arbejde med Jiu Jitsu, Kung fu, karakte og crossfit. Der er ogs√• fokus p√• udstr√¶kning, smidighed og balance.

Peter Friis Andersen Annemette Bach
Peter F. Andersen
pfa@ranumefterskole.dk
Annemette Bach
am@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra Fit For Life på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilk√•r: Faget ligger op til en stor m√¶ngde fysisk tr√¶ning og aktivitet. Der vil v√¶re stor fokus p√• skadesforebyggelse, men bl√• m√¶rker, √łmme og tr√¶tte muskler er noget man skal forvente.
Egenbetaling 1. periode: Ca. 1,- Kr.

Link til webshoppen