Cheerleading

Category
Profilfag P1

Teamwork, amerikansk kultur og fællesskab er vigtige dele af cheerleading

Cheerleading er for dig, som kan lide at udfordre dig selv fysisk, være en del af en gruppe med stor tillid til hinanden og fokus på sammenhold. Men vigtigst af alt, så er der plads til alle niveauer. I profilfaget cheerleading har eleverne mulighed for at opleve den Amerikanske kultur omkring cheerleading, og gennem fælles oplevelser bliver holdet knyttet tættere sammen.

Cheerleading er teamwork frem for alt andet og rejsen er med til at styrke dette. Eleverne bliver på profilfagsrejsen undervist på udenlandske skoler, hvor eleverne får mulighed for at udvide deres kendskab til cheerleading og den amerikanske kultur.

Denne kombination bidrager til, uforglemmelige oplevelser, men også elevernes personlige dannelse og udvikling.

Cheerleading indeholder mange forskellige elementer og n√•r vi skal arbejde med akrobatik, tumbling, l√łft og kast og sm√• koreografier, har vi derfor kontakt til flere g√¶stel√¶rere, der er specialister inden for de forskellige omr√•der. Vi vil ogs√• benytte os af dette p√• profilfagsrejsen.

Cheerleading på Ranum Efterskole College er et socialt fag, hvor eleverne sammen hjælper hinanden til et fedt show, hvor der er plads til alle niveauer. Undervisningen skal give eleverne mulighed for at arbejde med deres egen kropsbevidsthed, bryde grænser og indgå i et forpligtende fællesskab.

Det er lysten, der driver v√¶rket, og vi vil g√łre, hvad vi kan for at vise eleverne gl√¶den ved bev√¶gelse og udvide deres muligheder og kompetencer p√• omr√•det. Undervisningen vil omfatte aktiviteter, hvor eleverne bliver undervist i cheerleading, tumbling og styrke tr√¶ning. Derigennem udvikler eleverne kendskab til koreografi, musikforst√•else og deres egen styrke.

 

Rejsen

Profilfagsrejsen går til London eller Oslo.

 

Se flere historier fra Cheerleading på Ranum på Facebook.

 

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på cheerleading skal være interesserede i at lære cheerleading.
Egenbetaling 1. periode: ca. 2.500 kr.

 

Undervisere

Kathrine Olsen

 

 

da_DKDanish