fbpx
 

Cheerleading

Category
Profilfag P1

Teamwork, amerikansk kultur og fællesskab

Profilfaget er for dig, som kan lide at udfordre dig selv fysisk, være en del af en gruppe med stor tillid til hinanden og fokus på sammenhold. Men vigtigst af alt, så er der plads til alle niveauer. I profilfaget Cheerleading har eleverne mulighed for at opleve den Amerikanske kultur omkring cheerleading, og gennem fælles oplevelser bliver holdet knyttet tættere sammen. Cheerleading er teamwork frem for alt andet og rejsen er med til at styrke dette. Eleverne bliver på profilfagsrejsen undervist på udenlandske skoler, hvor eleverne får mulighed for at udvide deres kendskab til cheerleading og den amerikanske kultur. Denne kombination bidrager til, uforglemmelige oplevelser, men også elevernes personlige dannelse og udvikling.

Cheerleading indeholder mange forskellige elementer og når vi skal arbejde med akrobatik, tumbling, løft og kast og små koregrafier, har vi derfor kontakt til flere gæstelærere, der er specialister inden for de forskellige områder. Vi vil også benytte os af dette på profilfagsrejsen. Cheerleading på Ranum Efterskole College er et socialt fag, hvor eleverne sammen hjælper hinanden til et fedt show, hvor der er plads til alle niveauer. Undervisningen skal give eleverne mulighed for at arbejde med deres egen kropsbevidsthed, bryde grænser og indgå i et forpligtende fællesskab.Det er lysten, der driver værket, og vi vil gøre hvad vi kan for at vise eleverne glæden ved bevægelse og udvide deres muligheder og kompetencer på området. Undervisningen vil omfatte aktiviteter, hvor eleverne bliver undervist i cheerleading, tumbling og styrke træning. Derigennem udvikler eleverne kendskab til koreografi, musikforståelse og deres egen styrke.

 

Rejsen

Profilfagsrejsen går i 1 og 3 periode til Los Angeles, USA. Her besøger vi bl.a. amerikanske High School cheerleaders, og vi besøger også cheerleading klubber, som deltager i verdensmesterskaberne. Vi deltager i deres træning og hører om livet som Amerikansk High School elev. Under de forskellige workshops vil vi lære nye stunts, tricks, små koreografier og tilråb. Derudover skal vi ud og opleve Los Angeles. Vi har tidligere været på cykelture på strandpromenaden og besøgt byens mest ikoniske varemærker.

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på cheerleading skal være interesserede i at lære cheerleading og ikke alene vælge profilfaget for en rejse til Los Angeles. Det er gennem dansen at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og unge.
Egenbetaling 1. periode: ca. 7.500,- kr.

 

Undervisere

Kathrine Dohn

kd@ranumefterskole.dk

 

REC_Employees_Circle_website_v3_151656

Steven Bates

sb@ranumefterskole.dk