Adventure – Outdoor

Category
Profilfag P1

Har du lyst til at prøve kræfter med naturen og dig selv?

Vi arbejder med teoretiske og praktiske outdoor-færdigheder. Du lærer at kunne klare dig selv på ture og får kendskab til naturen. Der er fokus på naturoplevelser og plads til samvær.

Naturen er som udgangspunkt vores klasseværelse. Vi har Vilsted Sø omkring 300 m. fra skolen. Her konstruerer vi flåde og gennemfører kano- og kajaktræning. Vi har desuden Jenle-Søttrup plantage og Uhrehøj plantage, som lægger op til både o-løb og ture på mountainbiken. Skolen råder desuden over egen boulder- og klatrevæg.

Vi bruger naturen som mere og andet end kulisse for vores aktiviteter. Vi prioriterer det nære og roen i det simple udeliv. Vi dyrker det sociale fællesskab omkring bålet og lærer at sætte pris på primitiv madlavning og ly som er fremstillet af naturens materialer. Vi spiser af naturens forrådskammer og oplever styrken ved at samarbejde i et team. Vi snører vandrerstøvlerne og udforsker lokalområdet.

Adventure Outdoor er for ALLE uanset hvad du kommer med af erfaringer og forudsætninger fra tidligere. Du skal dog have mod og lyst til at udfordre, øve og måske mestre det vi arbejder med.

Rejsen

Det er endnu ikke afgjort, hvor holdet skal hen i første periode, men det bliver inden for EU, og der er tale om Danmark, Tyskland eller Sverige.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring. Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov for godt udstyr: Rygsæk, støvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe mountainbike.
Egenbetaling: ca. 2.000,- kr.

Link til webshoppen

Heidi Lillelund Jensen