Yoga

Kategori
Profilfag P1, Profilfag P3

Er du interesseret i udforske Yoga og mindfulness? Så er Yoga noget for dig.

Yogabølgen har for alvor ramt Danmark og er blevet en meget populær træningsform eller sideaktivitet til andre former for idræt. I dette profilfag vil der være stort fokus på de fysiske stillinger, alignment og dybe stræk, men vi vil også fordybe os i pranayama, og hvordan vores vejrtrækning kan have stor indflydelse på vores helbred og en balanceret hverdag. Yoga er meget omfavnende, og du vil møde forskellige traditioner som fx hatha og yin, vinyasa flow og restorativ yoga. Måske lærer du også at stå i en hovedstand, og uanset hvad, vil du nok blive fysisk udfordret, for yoga kan godt være hårdt!

Vi fordyber os i og selv gennem faget, inkl. at skabe gode rutiner, som du måske kan bruge fremadrettet i dit liv. Samtidig arbejder vi også på at have et større fokus på bæredygtighed, og hvordan vi sammen kan passe bedre på verdenen omkring os.

Ofte er det svært for os at se indad og komme ned i tempo i en travl hverdag, men yoga har en positiv indflydelse på vores liv og kan hjælpe os til at leve mere i nuet. Gennem meditation, åndedrætsteknikker og fysisk udfordrende stillinger, vil du opleve et større mentalt overskud, en stærkere krop i bedre balance, mindre stress og større nærvær.

”The present moment is filled with joy and happiness. If you are attentive, you will see it.” Thich Nhat Hahn (1992)

Rejsen

Profilfagsrejsen er en tur til et yoga retreat, hvor vi får lov til at fordybe os i yogaens verden. Tidligere har vi samarbejdet med Finca al Limón i Sydspanien, og alternativt går rejsen måske til Sverige eller et andet nordisk land for at gøre rejsen mere bæredygtig. Uanset hvad er profilfaget for alle, både helt nye yogier og mere erfarne udøvere. Det vigtigste er, at du er åben, nysgerrig og klar på at udfordre dig selv.

Undervisere

Louise Højen Frost

Mette Nørgaard Mahoney

 

Se flere historier fra Yoga på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Profilfaget er for alle, der er interesseret i udforske yoga, mindfulness og andre aspekter af yoga. Vær forberedt på at udfordre jer selv.
Egenbetaling 1. periode: 3000 kr.

da_DKDanish