En sommerskole rekord, Nye Elevers Dag, fotokonkurrence og gallapartner

Kære Læser,

På søndag slår vi dørene op, når vi for første gang byder velkommen til næste skoleårs elevhold her på skolen. Det er Nye Elevers Dag, og her skal de kommende elever bl.a. møde deres kontaktgruppe, besøge deres Profilfag og synge skoleårets første fællessang! Vi glæder os, kan faktisk ikke vente, og krydser fingre for at vejrprognoserne holder stik. Se mere til det gode vejr, og vores forberedelser til den store dag, i denne uges nyhedsbrev.

Solskinshilsner fra Ranum

Nye Elevers Dag på søndag

Vi er i fuld gang med forberedelserne til på søndag, hvor vi forhåbentligt står klar til at modtage elevhold 20! Forberedelsen hertil har bl.a. indbefattet kagebagning, programfoldning og ekstra toiletopsætning. Vi forventer omkring 1500 gæster på skolen søndag, og vi håber på at vejret bliver lige så godt som lovet.

Obs: Deltager du ikke på Nye Elevers Dag, men skal starte på skolen efter sommerferien? Så kan du mandag se en optagelse af fællesoplægget på plænen på vores YouTube kanal. Kanalen kan du finde her: https://www.youtube.com/@RanumEfterskoleCollege

Sidste år så det sådan ud, da vi afholdte Nye Elevers Dag for det nuværende elevhold

Solskin over Ranum

Solen skinner over Ranum, og eleverne er rykket udenfor!

Er du vores nye kok?

Vi søger lige nu en kok til vores skønne køkkenpersonale. Her vil du ikke blot indgå i den daglige drift, men også undervisning af elever på gastronomifaget. Vi har fokus på sund kost og bæredygtighed i råvarer og produktion, og sigter mod at øge anvendelsen af økologiske og årstidens råvarer. Vi har eget bageri og et moderne produktionskøkken med plads til egenproduktion og undervisning.

Du kan læse mere om stillingen her: https://www.ofir.dk/…/kok-med-interesse-for-ranum…/…

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

En sommerskole rekord er sat!

Skal du nå at have en plads på sommerens fedeste camps? Så er det ved at være nu!

“Den 2. juli slår vi igen dørene op for Ranum Sommerskole. Sidste år – post Corona – slog vi alle interne rekorder, og havde besøg af 436 deltagere fra 29 forskellige lande, og solgte 911 uger fordelt på deltagerne.

Vi har haft åbent for tilmelding til dette års sommerskole siden efteråret, og har igen i år slået rekord på antal uger solgte! I skrivende stund har lige knap 400 unge mennesker fra 34 nationaliteter tilmeldt sig sommerskolen, og købt 977 uger fordelt på deltagerne.

Lige nu sidder jeg og tager imod tilmeldinger, fordeler værelser og kontaktgrupper, samtidig med at jeg svarer på spørgsmål fra alverdens afkroge. Om halvanden måned sker skiftet, når det nuværende elevhold dimitterer, og sommerskoleeleverne rykker ind. Med andre ord: et kapitel er ved at nærme sig enden og et nyt sin begyndelse.

Vi glæder os til at tage imod de unge mennesker og give dem en rigtig fed oplevelse med nye venner, aktiviteter, oplevelser og minder for livet. Vi ses til sommer!”

Henriette Skjødt-Jakobsen, sommerskole koordinator på Ranum Efterskole College

Læs mere om sommerskolen, og tilmeld dig inden det er for sent, på: https://www.ranumefterskole.dk/sommercamps/

Sommerskole koordinator Henriette

Ranum Højskole

Ranum Højskole er stadig et projekt i udvikling, og derfor bruger vi de næste 3 uger i samarbejde med OceansofHope på at videreudvikle og idegenerere.

Photo – Video – Article konkurrences vindere fundet!

Årets PVA konkurrence for Kulturfagsrejserne er slut, og vinderne af hver kategori blev afsløret til en storslået ceremoni i Festsalen i fredags. Nigel fra marketingafdelingen var vært, og havde den store ære at overrække vinderne deres priser. Stort tillykke med prisen til alle vindere!

Hvis du ønsker at se alle billederne indsendt til konkurrencen, skal du trykke her: https://flic.kr/s/aHBqjAAuMK

Hvis du ønsker at se alle videoerne indsendt til konkurrencen, skal du trykke her: https://youtube.com/playlist…

Hvis du ønsker at se alle artiklerne indsendt til konkurrencen, skal du trykke her: https://issuu.com/…/pva_p3_articlecompition_8_articles

Derudover kan du se eller gense showet her: https://youtu.be/GRafYwmhspE

Vil du være min gallapartner? Ja eller nej

Så er eleverne begyndt at stille hinanden det store spørgsmål: vil du være min gallapartner?

Du kan herunder se et eksempel på, hvordan man stiller det store spørgsmål i bedste stil.

Endnu engang takker vi alle jer som følger med i vores nyhedsbreve. Vi ses igen i næste uge.

Venlig hilsen alle os på,

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish