En Oscar-aften, en maraton-dag og et lille kig fremad

Kære Læser,

Vi har endnu engang privilegiet af at kunne dele vores skønne efterskoleliv med jer, og tage et kig på nogle af de store begivenheder, som har formet den forgangne uge. Så læn dig tilbage, find en plads i solskinnet (eller er det mon snevejr hvor du befinder dig?), og gør dig klar, til at dykke lidt ned, i vores efterskole-bobbel.

#ProfitNotPeople

Som nævnt i sidste uges nyhedsbrev, løb der i sidste uge fredag en #PeopleNotProfit march af stablen, som Ranums egen Klima Klub havde arrangeret. Strejken blev bl.a. vist i TV2 Nord, og i kan se indslaget derfra, ved at klikke HER . Arrangementet var en kæmpe succes, og vi er så stolte af vores seje elever, som fik stablet strejken på benene.

Maraton-lørdag

Lørdag drog 13 modige efterskoleelever, anført af vores alle Fit For Life-lærer Peter, ud i det danske landskab, for at gå et maraton (ja – det læste du rigtigt). Det var pr innitiativ af eleven Spence, som også deltog i maratonet, at arrangementet løb af stablen – og desuden blev en kæmpe succes!

Det giver et ekstra særligt boost, at få ting til at lykkes, når nu elever kommer med så gode forslag og ideer, som vi altid prøver at efterkomme. Eleverne var heldige med det skønneste forårsvejr, og vi kan nu berette at:

Samtlige deltagende elever gennemførte – selv med støtte af lidt sportstape, vabelplaster og et besøg hos husfeen Karina, som gav lidt velfortjent forpjegning og støtte. Vi er SÅ stolte af de seje elever, som i kan se lige her under:

Kan være et billede af 12 personer, folk, der står og udendørs

De resterende elever på skolen fik lørdag også nydt solskinsvejret, med bl.a. basket ball, volleyball, hot tubs og sauna!

Kan være et billede af 6 personer og udendørs

Med så god en lørdag, tænker du nok: kan søndagen mon være lige så god? Og til det må vi bare sige: HELL YEAH!

Oscars Night!

Søndag aften løb Oscars af stablen, og dermed kunne små 50-elever samle sig i vores biograf, og nyde den skønne Oscars-night. Ingen Oscars-night uden snacks, dyner, red carpet i nattøj – og selvfølgelig masser af god stemning. En bund solid nat, hvor næsten alle klarede sig igennem uden at falde i søvn – det kan da noget!

Et kig fremad

Når vi kigger på den forgangne uge, bliver vi da også nødt til at kigge lidt frem. For næste uge, bliver en af de helt store.

Kieron Jones, som er specialist i Shakespeare, gæster nemlig Ranum fra mandag-fredag i næste uge. Han vil være gæste-lærer i engelsk undervisningen, og holder desuden et Maske-Rave på Loftet, torsdag i næste uge. Man kan kun sige en ting – vi glæder os!

Mandag får vi på Ranum også besøg af to politibetjente, som skal give 20 elever chancen for at prøve politiets optagelsesprøve. Endnu engang kan vi bare sige – vi glæder os!

Mandag kommer der OGSÅ et foredrag med SOS Børnebyerne, som skal fortælle os om deres arbejde ude i verden. Endnu engang – vi glæder os!

Tak for denne gang!

Tak for denne gang, og for endnu engang at nyde dykket ned i vores forgangne uge. Vi ses i næste uge, til endnu engang, og dvæle i efterskolelivet.

Rigtig god weekend, fra alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish