Dansk eventyrer forbereder sejlads fra Kina til Amerika i robåd

Lige nu er de på vej fra England til København, hvor de forventes at være til weekenden.

Ranum støtter projektet

Hvis man kender Ranum, så ved man også, at eventyr og det at udforske verden er en stor del af skolens DNA. Derfor følger vi med og støtter projektet. Og det kan du selvfølgelig også.

De indsamlede beløb går ubeskåret til UWC elever, som er strandet i Europa og ikke kan komme tilbage til deres skoler i fx Indien og Kina.

Følg med i, hvor langt båden er nået, og se efter “Pito Rowboat”: https://share.garmin.com/reversevikingrow  

Følg eventyret på Facebook

Der kommer løbende daglige historier på Facebook, som du kan følge med i her : https://www.facebook.com/retracingchinesevisitstoamericaprecolumbus

Et eventyrligt projekt, som kan ændre verdenshistorien

Et vaskeægte eventyr, der måske kommer til at ændre verdenshistorien. Det er, hvad projektet “Retracing Chinese visits to America pre-Columbus” har sat sig for, som for nyligt startede.

Grundlæggende er ambitionen at ro fra Kina til Amerika, og på den måde sejle i det historiske kølvand på den kinesiske historie.

“Did the Chinese, like the Vikings, visit America pre-Columbus? Chinese history books suggest this. If academic research works out, I plan to build a replica of an ancient Chinese vessel and sail it across the Pacific Ocean to further prove the hypothesis.”

Hvis du har lyst til at læse mere om projektet, kan du følge dette link: https://yantu.com/adventures/retracing-chinese-visits-to-america-pre-columbus/da_DKDanish