Anden sidste uge – den store aktivitetsuge

Kære læser

Der er noget i luften. Noget underligt noget. Måske er det luftfugtigheden, eller måske er det lokalområdets landmænd, der igen læsser gylle på markerne. Hvis du har været i Ranum et par gange, så ved du, hvad vi mener. 

I virkeligheden er det, luften er befængt med, nok visheden om, at det hele snart er slut. Sidste weekend. Sidste hjemrejse. Sidste skoledag. Sidste morgensamling. Der kommer rigtig mange sidste’r i næste uge, og det skal vi lige kanalisere os ind på. Sidste surftur til Klitmøller, som dem på billedet herover.

Traditionen tro ser nyhedsbrevet mere tilbage end fremad i tiden. Det gør det også i dag. Selvom vi ikke kan komme udenom, at det nu er anden sidste fredag, andet sidste nyhedsbrev for i år.

Her er nyhedsbrevet. Det handler mest om aktiviteter.

So much room for actitivities

Vi tog til Pinewood Battlefield, som er en Vietnam-inspireret Hardballbane. De to hold blev udfordret af taktik og teknisk snilde, og så blev der ellers brændt noget krudt af. Måske fik de også et et enkelt blåt mærke eller to med hjem.

Fantastisk ridetur!

Fægteholdet greb kårerne og gav den gas i duellerne!

Se lige, hvad der hænger på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg! Et mesterværk.

Psst… Hvis du kunne tænke dig at se flere billeder, så kig forbi vores Facebookside – lige her.

? Kender du én, der skal med på eventyret? ?️

Så er der stadig mulighed for at starte til sommer! Vi sætter enormt stor pris på, når ordet spredes, og opslagene deles
– vil du give en hånd med at dele opslaget?  

Den kommende uge

Som de fleste nok er klar over, så er næste uge den sidste uge på Ranum for 17/18 holdet. Der er outrouge, som byder på lidt af hvert. Nogle ting er hemmelige, så vi afslører kun galla og dimission. Resten må opleves – og hvis du følger med på vores kanaler, så finder du nok ud af det hele! 

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish