Læsser
 

Rejsevideoer, eksamen og solskin

Kære læser

Du modtager nyhedsbrevet i dag, fordi de fleste tager hjem på weekend allerede i dag. Formentlig med forhåbninger om en stabil vejrudsigt i baghovedet. Men hvem har ikke det?

Her er ugens nyhedsbrev fra Ranum Efterskole College. Det handler mest om vejret. 

NB 9. MAJ

Eksamener

Landets skoler er i fagligt firspring for tiden. Det er vi selvfølgelig også her i Ranum. De skriftlige eksamener er næsten overståede nu, og med ekseptionelt få printerproblemer er vi kommet rigtig godt igennem dem. Vi håber selvfølgelig på, de mundtlige forløber lige så fornuftigt. 

De næste par dage er der internationale skriftlige eksamener i fx Global Perspectives og Combined Science. Det er altså vores AS og IGCSE elever, der skal igang med deres sidste skriftlige eksamener.

NB 9. maj 2

Surf i Klitmøller ??

Bølgerne knækkede perfekt og solen var sprød, da nogle surfere fra REC tog til Klitmøller. Det var faktisk fem elever, der selv tog initiativ til turen. Og det resulterede i, at 20 elever fik en fremragende tur. Det er super fedt at se, eleverne selv tager ansvar og initiativ. Det betyder også, at eleverne er kommet til et punkt, hvor de selv gør noget, og gør noget godt for andre. Det er lige i Ranum-ånden, så kanon godt gået til surferholdet!

Cold Hawaii / Klitmøller er kun en times tid i efterskolebussen væk, så Surf tager afsted, så snart de kan komme til det. Vi synes selv, vi er lidt heldige at være så tæt på et surfparadis!

Surf

Surf2 Surf3

Fik du lige lyst til at se flere billeder og høre flere historier med strand, surf, solskin og unge mennesker der rejser ud og oplever verden? Så ta’ en genvej dertil lige her og besøg Surf og Wakeboard’s Facebookside. Der er masser af gode billeder og videoer.

Kajakroning i baghaven

PVA-competition: Videoer

Efter hver rejseperiode, hvor vi har været ude og opleve verden, samler vi billeder, videoer og historier sammen. Det gør vi ved at afholde en konkurrence, hvor eleverne indsender deres bedste oplevelser i form billeder, videoer og artikler. 

NU er vi så kommet til udgivelsen af videoerne. Faktisk lige i dette øjeblik. Og vi må bare ligge os fladt ned på jorden og sige: Wow, hvor er videoerne gode den her gang. Man kan virkelig se, hvordan mange har udviklet sig og virkelig gjort sig umage. Kæmpe ros og skulderklap til alle filmmakers og producere! Hæng på for at finde ud af, hvornår PVA Competition Awardshowet bliver offentliggjort. 

Og så er det vist tid til at finde popcornene frem – nyd de fantastiske film lige her.

? Kender du én, der skal med på eventyret? ?️

Så er der stadig mulighed for at starte til sommer! Vi sætter enormt stor pris på, når ordet spredes, og opslagene deles
– vil du give en hånd med at dele opslaget?  

FB Dykning

Den kommende uge

Vi krydser fingre for, at næste uge igen giver os rig mulighed for udeaktiviterer, undervisning på græsset og frokost udenfor ved bænkene. I næste uge færdiggør vi Blå Bog, som er skudt i gang i den her uge. Kontaktgrupperne har ansvar for at få skrevet en side med svar på forskellige spørgsmål til hver enkelt elev. I næste uge før vi besøg af en fotograf, som skal tage elevfoto til Blå Bog. Og så skal der tages et kontaktgruppebillede. 

Derudover afsluttes den skriftlige eksamensperiode for almene elever – og så er det selvfølgelig tid til at se frem imod de mundtlige.

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish