Hjemmehos, foto & videokonkurrence og julehygge

Kære læser

Vi har haft en begivenhedsrig uge med masser af små og store arrangementer. Der var blandt andet Hjemme Hos i onsdags, hvor elever og kontaktgruppelærere hyggede sig sammen. Det er her, de små fællesskaber dyrkes og får lov til at vokse.

Derudover kan du læse om OSO, PVA-konkurrence, en (iscenesat) retssag og om juleweekenden, der er lige om hjørnet. God fornøjelse herfra.

Julehyggeweekend

Det er blevet tid til at hive julekasserne frem fra loftet. Hele weekenden er PAKKET med julehygge og -aktiviteter rundt omkring på skolen.

Hjemmehos

I onsdags fik elever og lærere lov til at komme lidt mere på tomandshånd. Eller timandshånd. Det blev til nogle enormt hyggelige stunder i de små grupper og fællesskaber. Der blev bowlet, bagt, spillet, hygget og en masse mere.

Vi har samlet alle billederne i et album herunder

Hjemme hos

Retssag i politik og samfund

“De nominerede er …”

Den længe ventede Picture, Video og Article konkurrence blev endelig afsluttet i dag. Det skete ved et mindre awardshow under fællessamlingen, hvor en gruppe elever indtog værtsrollerne. De præsenterede de nominerede, udråbte vinderne og takkede deltagerne. På trods af lidt lydproblemer i starten, så forløb showet rigtig fint, og det endte med stor klapsalve til over-all vinderen Anne Mette. Hun vandt for den bedste præstation med sin film fra Kroatien. Hun fortalte en god historie med flotte klip, og det var det, der i sidste ende sikrede hende prisen som the best of the best. De bedste billeder blev indsendt af Marie Louise, som havde været en tur i Svergie med adventureholdet. Vinderen af videokonkurrencen var Thomas med den flotte film fra Portugal. Cian sendte den bedste artikel ind, og den handlede om eSport.

Vi afholder hele to konkurrencer mere, hvor eleverne kan indsende film, billeder og artikler med oplevelser og historier fra P2 og P3 rejserne. Det opfordrer vi selvfølgelig til, så vi kan få en masse deltagere og beretninger fra eleverne rejserne. Der står en masse om konkurrencen på Facebooksiden til PVA Konkurrencen.

Kunne du tænke dig at se alle deltagervideoerne? Nemt nok, bare klik lige her. På facebooksiderne kan du finde de nominerede billeder.

Den kommende uge

Ugen, der ligger foran os, er projektuge, hvor eleverne skal skrive deres Obligatoriske Selvvalgte Opgaver (OSO). Derudover er der kommunal- og regionsrådsvalg på tirsdag, og det følger vi selvfølgelig også med i. Og så har vi selvfølgelig juleweekend.

Vi ønsker alle en rigtig god weekend.

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish