Beatles koncert, SKILLS og nye kulturfag

Kære læser

August sluttede med et brag af en vandsportsweekend, som desv√¶rre endte i lyn og torden s√łndag. Ugen har budt p√• masser af boglig undervisning, og s√• har vi startet et nyt brobygningsprojekt.

Musikholdet har givet Beatles koncert og s√• har vi f√•et en ny venskabsskole i USA. I denne weekend er der Venneweekend med bes√łg af godt 200 venner til eleverne.

L√łrdag er der aktivitet og om aftenen er der helstegt pattegris og r√•hygge. I den f√łlgende weekend er der Familieweekend og Vilsted S√ł l√łb og tilmeldingen er stadig √•ben.

skillsdanmark ranumefterskole
Elever klar til SkillsDanmark.

Beatles koncert med musikholdet

beatles koncert ranumefterskole
Der var kanon stemning i festalen og p√• et tidspunkt lyste godt 300 mobiler festsalen op i et rytmisk lyshav til Imagine.

beatles koncert ranumefterskole2

Kærlighed fra bedsteforældrene

Katrine H. fik en fantastisk flot f√łdselsdagsbuket og et chokoladehjerte fra sine bedstefor√¶ldre.

blomster ranumefterskole

SkillsDanmark, levende erhvervsvejledning.

I torsdags havde vi bes√łg af Skills Danmark. Hvad er Skills Danmark? Det er kort sagt levende vejledning indenfor erhvervsuddannelse i DK. Eleverne fik lov til at pr√łve kr√¶fter med forskellige h√•ndv√¶rk, l√¶gning af fliser, t√łmrearbejde, elektriker, ops√¶tning af kolonialvarer.

skillsdanmark ranumefterskole2
Der var fuld koncentration og h√•rd konkurrence imellem holdene. Ikke alle ramte s√łmmene lige, men hum√łret var h√łjt.

skillsdanmark ranumefterskole3

skillsdanmark ranumefterskole4

Streetperformance klar til Barcelona

Profilfaget Streetperformance har i samarbejde med skolens longboardsnedker, klargjort alle Longboards til deres ekspedition til Barcelona. Alt er lignet op og eleverne tr√¶ner p√• livet l√łs.

longboards ranumefterskole

Ny venskabsskole i New York.

Int. afdelingsleder Matt Danaher har v√¶ret i USA for at bes√łge The Harvey School, en American High School, som ligger kun en time nord for NY City. Vi har indg√•et et formelt venskabsskole samarbejde, og forventer at bes√łge skolen p√• vores USA East Coast Roadtrip i januar. Vi forventer at ca. 15 elever og l√¶rere fra The Harvey School vil bes√łge Ranum i marts.

harveyschool ranumefterskole

harveyschool ranumefterskole2

√ėnsketr√¶et – “Jeg vil √łnske jeg ikke var fra Randers”

onsketraet ranumefterskole

Italienerne var med til at ops√¶tte to Wish Trees eller √łnsketr√¶, som en afskedsgave. Tr√¶erne er inspireret af Yoko Unos freds projekt, og eleverne kan skrive sedler med dr√łmme og √łnsker p√• tr√¶et.

“Jeg √łnsker en fredelig verden med lighed.” – “Jeg √łnsker min tid forbliver ved med at v√¶re fantastisk” – “I hope I will change something”

Ny profilavis klar

Læs vores nye avis med oversigt over de forskellige tilbud på kulturfag, profilfag osv. Avisen er blevet til i et samarbejde mellem elever fra sidste år og i år. Alle elever er med i avisen, enten som et pixel i det store fællesbillede eller med en historie fra efterskolelivet. Avisen udkommer med Nordjyske og omdeles endvidere af forældre og tidligere eller til deres arbejdspladser og skoler. Skriv en mail til info(a)ranumefterskole.dk, hvis vi skal sende nogle eksemplarer til dig, som du kan omdele. Tak.

I den kommende uge er der igen brobygning for alle 10. klasses elever og s√• er der fredag til l√łrdag familiedag, samt Vilsted S√ł L√łb.
I kan stadig n√• at tilmelde jer til weekenden og til l√łbet via Skoleplan. Der kan v√¶re op til 8 deltagere pr. elev og vi har sponsoreret startgebyret.
Eleverne er rigtig gode til at v√¶re aktive og vi nyder f√¶llesskabet og efterskolelivet. Det er herfra vores skole uforst√•eligt, at Lars L√łkke kan t√¶nke p√• at sk√¶re et efterskoleophold ned til 41 uger. Det burde vare et helt √•r!

Har du set vores nye præsentationsvideo?

Med venlig hilsen og rigtig god weekend

Olav Storm Johannsen