Global Factor, Julemarked og ny biograf.

Kære læser!

En forrygende efterskoleperformancedag er veloverstået. Elever og lærere har knoklet siden onsdag med at skabe og samle en fantastisk forestilling, et spændende julmarked og en masse spændende kulinariske smagsprøver fra hele verden. Performancedagene er slut og mere end 800 søskende, forældre og bedsteforældre fandt vej til Ranum og så det flotte show og fik information om de kommende kulturfagsrejser, samt orientering om valget til 3. periodes profilfag.

Se film fra Performancedagene her!

https://www.youtube.com/watch?v=f4wVbmKZei0#t=10
https://www.youtube.com/watch?v=1vJbY5FCybM#t=195
Stemningen var i top og engagementet fra elever og ansatte i højeste gear. Tusind tak til alle involverede – I gjorde alle jeres bedste og sammen blev det en unik oplevelse af fællesskab og samvær!

Den nye biograf er åben, og det er interessant at observere både elever og gæsters reaktioner. De havde ikke ventet at finde en så flot og stilfuld biograf i Ranum! Og så gør det heller ikke noget at surround soundsystemet er super godt og projekteren har siddet i Biocity i Ålborg. Nu er der kommet kvalitet i filmoplevelsen både i fritid og undervisning på Ranum fremover. Tak til serviceleder Jørn Kvist Nielsen og hans hjælpere for en stor indsats!

 

I den forgangne uge har det store performanceprojekt naturligvis fyldt en del ved siden af den boglige undervisning. Onsdag morgen opførte dramaholdet et stykke med titlen “Guldhjertet” Se videoen her!  https://www.youtube.com/watch?v=fo6HFNVcRKc

Mandag var Peruholdet ude at træne til højderne i Andesbjergene.

I den kommende uge er der terminsprøve og alle 9. klasse eleverne starter hver morgen kl. 08.30 – 11.30 og om eftermiddagen er 10. klasse igang fra kl. 13.-17.00. Eftermiddagsholdet Skal desuden skrive på deres OSO opgave om formiddagen, så de har nok at se til.

På torsdag eftermiddag er der Julevolleyball og om aftenen er der efter middagen og kåring af årets juleværelser, fælles fakkeloptog til Ranum Kirke, hvor vi sammen vil holde en Julegudstjeneste.Billedet er fra nogle år siden, hvor jule-høvdigenbold var et hit!

Fredag er der julerengøring og oprydning af alle værelser, inden vi sammen kalder julemanden og hans hjælpere frem for at ønske hinanden god jul på alverdens sprog.

Vi ønsker alle en fortsat god weekend og en rigtig god sidste skoleuge!

Med venlig hilsen
Olav Storm Johannsen
forstander.

 da_DKDanish