To ugers indsamling og en stor fest

Danmarks indsamling 2013På Ranum Efterskole besluttede vi igen at bakke op om Danmarks Indsamlingen i skoleåret 12/13. Pengene vi samlede ind skulle gå til udvikling af en bedre tilværelse i 11 afrikanske lande. Beklageligvis kom vi sent i gang med indsamlingen, men på trods af dette formåede vi at indsamle 13.247 kr. på to uger. Ud over dette leverede vi gratis arbejdskræft til Aalborg Kongres og Kultur Centers store loppemarked SOKO. Under SOKO arrangementet blev der indsamlet 20.000 kr.

Den 8/2 2013 l√łb DR‚Äôs Indsamlingensshowet over sk√¶rmen. Sammen med to andre Nordjyske efterskoler, var vi blevet inviteret til at deltage i den del af programmet, som skulle sendes fra Nordjylland. Danmarks indsamling 2013Mens vi ventede p√• at komme ind p√• den store scene, optr√•dte flere kunstnere p√• den lille scene hos efterskoleeleverne ‚Äď heriblandt The Blue Van og Jonny Hefty. Dette gav eleverne en fed oplevelse, hvor de efterf√łlgende kunne f√• tage billeder med kunstnerne samt f√• deres autografer ‚Äď ‚ÄĚDet var en intimkoncert-oplevelse som vi sent vi glemme‚ÄĚ udtaler en af RE‚Äôs elever.

Næste år starter vi tidligere
13.247 kr. indsamlet p√• to uger, er et flot resultat, hvorfor vi p√• RE har f√•et endnu mere blod p√• tanden til n√¶ste skole√•rs indsamling. Allerede p√• nuv√¶rende tidspunkt, har vi gjort os en del tanker omkring, hvordan vi kan komme med i kampen om at v√¶re den efterskole, som samler flest penge ind. Blandt andet planl√¶gger vi at freml√¶gge projektet for de elever, som skal f√łlge faget ‚ÄĚPersonlig Udvikling‚ÄĚ, med h√•bet om at f√• nedlagt en ‚ÄĚDanmarks Indsamlings-arbejdsgruppe‚ÄĚ ved skole√•rets start. Arbejdsgruppen skal v√¶re med til at udvikle indsamlingsarrangementer, skaffe sponsorater fra lokale virksomheder, lave indsamlingsfilm til YouTube og meget meget mere. Vi gl√¶der os allerede til at p√•begynde den nye indsamling.

Danmarks indsamling 2013

Billeder er taget af elev Alberte Skov