Nyhedsbrev 10.08.12

Kære læser!
Sommerferien er slut for i år, vi håber at I har nydt den!
Vi har brugt den sidste uge p√• at forberede os til dette skole√•r, og vi gl√¶der os rigtig meget til at byde godt 290 elever velkommen p√• s√łndag til et nyt og sp√¶ndende skole√•r. Et √•r der efter en kort Introuge, byder p√• masser af faglig undervisning, udfordrende profilfag og 3 profilfagsrejser ud i verden. Samt ikke mindst et stort og enest√•ende f√¶llesskab.

De nye elever kan glæde sig til at skulle indvie de 10 nye værelser i den internationale værelsesafdeling, og en nybygget spisesal, samt et flot torv mellem spisesalen og Multikulturhallen.
Vi har også ansat 5 nye lærere, som udover de boglige fag dækker bl.a. Musik, Street Performance, Surf, Wakeboard, Adventuresport, Parkour, Journalistik og Medie mv.
I spisesalen har vi indrettet et særligt buffet område og fordoblet antallet af buffet sider, således at vi både kan præsentere maden bedre, og lette spisesituationen.

Programmet for velkomstsamlingen starter s√łndag kl. 14.30, hvor der er l√łbende indkvartering mv. frem til kl. 16.05 hvor vi byder samlet velkommen i den store hal i Multikulturhuset. Efterf√łlgende er der et kort kontaktgruppem√łde med elever og for√¶ldre, hvorefter der skal krammes farvel. S√• skal eleverne til aftensmad og om aftenen laver vi forskellige aktiviteter i hallen.
I den f√łrste Introuge – se skemaet under UNDERVISNING – skal eleverne l√¶re hinanden, skolen, Ranum og lokalomr√•det at kende. De skal indplaceres p√• niveauer i de mange boglige fag og pr√łve deres nye profilfag og valgfag. Hver aften er der aktiviteter for alle, hvor vi bl.a. forbereder os til Intro-festen om fredagen. Her er temaet farver og det bliver sp√¶ndende at se hvor fantasifulde og farverige dette elevhold er. Weekenden byder p√• olympiade og hygge. S√łndag kobles alle p√• internettet og mandag g√•r det boglige skema og profilfagene i gang for alvor. F√łlg med og se billeder her p√• hjemmesiden – og p√• Ranum Efterskoles Facebook.

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!

Olav Storm Johannsen
forstander