Dykning - Padi Open Water

Tilbage til oversigten

Har du altid drømt om at få et dykkercertifikat? Så kom til Ranum Efterskole og tilmeld dig, profilfaget dykning. Med et PADI dykkercertifikat kan du leje udstyr og dykke overalt i verden og få uforglemmelige, fantastiske oplevelse af livet under vand. Skolen betaler undervisningen og eleverne betaler selv for certificering og materialer.

Gå til rejseinfo

dykogplok

Dykkerholdet rejser fx på ekspeditioner til Rødehavet, Malta, Tyrkiet.1. periode, fordi det sikreste sted at lære at dykke. PADI Open Water (OWD ) kursus er PADI s grundkursus i fritidsdykning. OWD - kurset vil gøre dig i stand til at dykke og udforske den interessante og spændende verden under havets overflade, til en max. dybde af 18 meter.

Kurset er bygget op mellem en blanding af teori og praktiske øvelser, som fx kan være at bygge udstyr rigtig sammen, kompasøvelser i Limfjorden eller dykkerøvelser i svømmehallen. Teoridelen er tungtvejende, fordi du skal lære den nødvendige teori for at kunne planlægge og gennemføre dine dyk på en sikker og sjovt måde. De første 5 praktiske moduler foregår primært i svømmehallen eller i beskyttet vand i Limfjorden. På dine første dyk lærer du dit dykkerudstyret at kende og du bliver fortrolig med at trække vejret under vandet, hvilket er en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Vi afholder de sidste 4 dykkerlektioner på rejsen, hvor vi har optimale betingelser til det. Profilfaget i dykning indebærer også at eleverne arbejder med bl.a. landets kultur og særligt de samfundsmæssige forhold.

Er du allerede en certificeret dykker?
Så er der en mulighed for at tage sin AOWD og/eller Rescue certificat i løbet af skole året.

Vigtigt inden kursus start - Dykning

OWD  PADI Adwanced Open Water Diver PADI Rescue Diver

Link til oversigt over PADIs øvrige kurser: Padi kurser

Sikkerhed i forbindelse med vandsportsaktiviteter

På Ranum Efterskole prioriterer vi at alle vandsportsaktiviteter foregår under størst mulig hensyntagen til elevernes sikkerhed. Alle elever og ansatte med tilknytning til dykning er således bekendt med og følger nedenstående søsikkerhedsinstruks for dykkeraktiviteter.

Gå til søsikkerhedsinstrukser

Rejseinformation

Rejsebrev

Anders Hansen

Matematik, Biologi, Dykning
Innovation og Iværksætteri
Studievejledning og Europa Tour

Gerti Jensen Rolf Iversen
Gerti Jensen
IGCSE German,Tysk, Dykning
og Klatring.

Rolf Iversen
Fysik/kemi, Matematik, Biologi
Combined Sicence og Dykning.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Vaccinationer Det er jeres ansvar, at jeres søn/datter er vaccineret til rejserne. Vi vil give besked om, hvilke vaccinationer der er nødvendig for den pågældende rejse. Pas skal være gyldigt et 1/2 år efter hjemkomst. Dvs. til min. udgangen af april 2015. Vi har stor opmærksomhed omkring sikkerheden på kurset i dykning, og I kan læse mere herom på sikkerhedsinstrukserne.
Egenbetaling: 6.500,- kr. inkl. Padi OW kursusmaterialer og bevis: (1. rate: 4.000,-
kr. forfalder 1.7.13 – samtidig med bestilling af flybillet 2. rate: 2.500,- forfalder 1.9.14)

Find profilfaget på Facebook

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map