Medie

Category
Profilfag P1

Kunne du tænke dig at arbejde med grafisk design af plakater, visitkort, logoer, brochurer, bannere, hjemmesider, badges …? Brænder du for at fange efterskolelivet gennem interviews og fotoreportager? Lave egne videoproduktioner eller få mulighed for at realisere dit helt eget projekt? Så er profilfaget Medie et godt valg for dig.

Vi holder til i “medielokalet” på Imaginationgangen i kælderen, hvor vi arbejder i vores hyggelige værksted. Det er opdateret med 12 arbejdsstationer, og desuden har vi en storformat printer til plakater og bannere. Du er velkommen til at tage din egen computer med til brug i undervisningen, men vores nye iMac’s klarer rendering af videoer og store grafiske produktioner i InDesign helt fint. Det du til gengæld ikke behøver at have med er kamera, gimbal, drone, mikrofoner, lys, stativer og så videre – det har vi nemlig alt sammen, og det er klar til at blive brugt. Har du til gengæld et ønske om at lære dit eget kamera bedre at kende, så kan vi også hjælpe dig med det.

Der er tradition for, at vi deltager i trykstarten på skolens profilavis, er på relevante virksomhedsbesøg, tager på inspirationstur foran og bagved det store lærred, og er med til at løse kreative opgaver til efterskolens arrangementer.

Sving forbi vores YouTube kanal, så kan du se en masse af de videoproduktioner, vi har lavet i Medie.

Rejsen

Medieforløbet sigter mod en profilfagsrejse til en storby ‐ ofte i inspirerende samvær med Dans, Musik, Design eller det vi beslutter os for. Tidligere har vi været i Berlin, Venedig, Krakow og London med besøg på bla. pr‐bureau, forladte bygninger, tv‐station, filmmuseum, design museer og grafisk værksted.

lasse_web Nigel

Lasse Møller Badstue

Marketing, Medie og Photography

Nigel Hopwood

Design, marketing og Indien

Ammar Hasic_lærer_2019

Ammar Hasic

Medie, Tysk og Basketball

Se flere historier fra Medie på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår:
Eleverne på medie skal være interesserede i at arbejde selvstændigt og sammen med andre om fælles mål f.eks. et produkt, som skal vises frem. Der kan forekomme ekstra timer og opgaver for at få produktet afsluttet – medieholdet har mulighed for benytte medielokalet i fritiden.
Egenbetaling: Ca. 3.000,- kr. (Scotland)

Link til webshoppen