Medie

Category
Profilfag P1

Kunne du tænke dig at arbejde med grafisk design af plakater, visitkort, logoer, brochurer, bannere, hjemmesider, badges …? Brænder du for at fange efterskolelivet gennem interviews og fotoreportager? Lave egne videoproduktioner eller få mulighed for at realisere dit helt eget projekt? Så er profilfaget MEDIE et godt valg for dig.

Vi holder til i “medielokalet” på Imaginationgangen i kælderen, hvor vi arbejder i vores hyggelige værksted. Lokalet er opdateret med 8 arbejdsstationer og desuden har vi en storformat printer til plakater og bannere. Du er velkommen til at medbringe egen computer til brug I undervisningen – Hvis du har behov for ekstra regnekraft til eks. rendering af videoer.

Der er tradition for, at vi deltager i trykstarten på skolens profilavis, er på relevante virksomhedsbesøg, tager på inspirationstur foran og bagved det store lærred, og er med til at løse kreative opgaver til efterskolens arrangementer.

Rejsen

Medieforløbet sigter mod en profilfagsrejse til en storby ‐ ofte i inspirerende samvær med Dans, Musik og Design. Tidligere har vi været i Berlin, Venedig og London med besøg på bla. pr‐bureau, tv‐station, film‐museum, design museer og grafisk værksted.

Undervisere på Medie

Thomas Bjerg
Dansk, biologi, idræt, medie, fodbold.
tb@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra Medie på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår:
Eleverne på medie skal være interesserede i at arbejde selvstændigt og sammen med andre om fælles mål f.eks. et produkt, som skal vises frem. Der kan forekomme ekstra timer og opgaver for at få produktet afsluttet – medieholdet har mulighed for benytte medielokalet i fritiden.
Egenbetaling: Ca. 2.500,- kr.

Link til shoppen

en_GBEnglish da_DKDanish