Media

Category
Profilfag P1

Kunne du tænke dig at arbejde med grafisk design af plakater, visitkort, logoer, brochurer, bannere, hjemmesider, badges …? Brænder du for at fange efterskolelivet gennem interviews og fotoreportager? Lave egne videoproduktioner eller få mulighed for at realisere dit helt eget projekt? Så er profilfaget Medie et godt valg for dig.

 

Vi holder til i “medielokalet” på Imaginationgangen i kælderen, hvor vi arbejder i vores hyggelige værksted. Det er opdateret med 12 arbejdsstationer, og desuden har vi en storformat printer til plakater og bannere. Du er velkommen til at tage din egen computer med til brug i undervisningen, men vores nye iMac’s klarer rendering af videoer og store grafiske produktioner i InDesign helt fint. Det du til gengæld ikke behøver at have med er kamera, gimbal, drone, mikrofoner, lys, stativer og så videre – det har vi nemlig alt sammen, og det er klar til at blive brugt. Har du til gengæld et ønske om at lære dit eget kamera bedre at kende, så kan vi også hjælpe dig med det.

It is a tradition for us to participate in the beginning of printing our profile magazine, as well as make excursions where we will get a look behind "the big screen". Lastly, we will take part in solving creative tasks for the school's events.

Sving forbi vores YouTube kanal, så kan du se en masse af de videoproduktioner, vi har lavet i Medie.

 

The trip

Medieforløbet sigter mod en profilfagsrejse til en storby ‐ ofte i inspirerende samvær med Dans, Musik, Design eller det vi beslutter os for. Tidligere har vi været i Berlin, Venedig, Krakow og London med besøg på bla. pr‐bureau, forladte bygninger, tv‐station, filmmuseum, design museer og grafisk værksted.

 

Teachers

lasse_web Nigel

Lasse Møller Badstue

Marketing, Media and Photography

 

Nigel Hopwood

Design, marketing og Indien

Ammar Hasic_lærer_2019

Ammar Hasic

Medie, Tysk og Basketball

 

 

 

 

See more stories from Media on Facebook.

 

 

Terms


Terms:
Students who choose Media must have an interest in working independently and together with others towards a common goal, e.g. a product that will be presented. Extra hours and tasks can occur in order to finish the product - all members of the media team have access to the media room in their free time.
Self-payment: Ca. 3.000,- kr. (Scotland)

Link to the webshop

 

 

en_GBEnglish