Adventure er for dig der godt kan lide at være aktiv og udfordre dig selv sammen med kammeraterne i naturen!

En del af undervisningen fokuserer på personlig udvikling både psykisk og fysisk. Og adventure er ekstremt personligt udviklende!
Du vil opleve et stærkt kammeratskab, hvor I sammen kan nå meget længere end den enkelte er i stand til selv.

Vi arbejder med begrebet FLYT dvs. at vi bruger vores krop til at bev√¶ge os rundt i terr√¶net. Vi bygger videre p√• bl.a. l√łbetr√¶ning, ol√łb, mountainbike, kajak, kano, hiking, v√¶gklatring, fridykning og forhindringsbane. Adventure holdet har base ved Natursportscentret. Vi r√•der bl.a. over kajakker, kanoer, mountainbikes, lejrudstyr og klatrev√¶g.

Vi dyrker natursport i 1. og 3. periode og har rejst til Wales, Irland, Island, Norge, Tjekkiet, Gr√łnland, √ėstrig og Gran Canaria.

Undervisere:

Thomas Sloth Larsen

Mette B. Larsen

Heidi Lillelund

Steen M. Thomsen

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring.
Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov
for godt udstyr: Rygs√¶k, st√łvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe
mountainbike.
Egenbetaling 2.000,- kr.

Link til skolens S√łsikkerhedspolitik for sejlads med elever.