Category
Profilfag P1, sommerskole

Formålet med undervisningen i profilfaget dans er, at eleverne skal opleve glæden ved dans og bevægelse. Dans på Ranum Efterskole er også et socialt fag, hvor eleverne kommer hinanden i møde gennem rytme, dans og bevægelse under hensyntagen til vidt forskellige udgangspunkter.

Dans i tredje periode er et performances projekt med temaet fra et af årets vigtigste højtider i Mexico – Day of the Dead. Danseshowet er udarbejdet i samarbejde med eleverne og danselærerne på efterskolen. Showet vil bestå af forskellige dansestilarter som hip hop, wacking, showdance og contemporary. Vi skal deltage til DM i efterskolernes dansekonkurrence samt optræde til forskellige andre arrangementer inden rejsen.

Rejsen går til Beijing i Kina. Formålet med rejsen er dels modtagelse af undervisning på en kinesisk danseskole samt vise vores show til bl.a. en internationalskole med en danselinje og lave flash mobs rundt i byen. Vi ønsker ligeledes at give eleverne et indblik i den kinesiske kultur og skabe en stærk social oplevelse fyldt med dans.

REC_Employees_Circle_website_v3_151646

Jess Frost

jf@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra dans på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på dans skal være interesserede i at danse og have mod på at optræde. Det er en god ide at medbringe sko og praktisk beklædning til dans.

Egenbetaling 1. periode: Ca. 2.000,- kr. (London)
Egenbetaling 3. periode: Ca. 7.500,- kr. (Beijing)

Link til webshoppen

en_GBEnglish da_DKDanish