Dans

Kategori
Profilfag P1, Profilfag P3, sommerskole

Formålet med undervisningen i profilfaget dans er, at eleverne skal opleve glæden ved dans og bevægelse. Dans på Ranum Efterskole College er også et socialt fag, hvor eleverne kommer hinanden i møde gennem rytme, dans og bevægelse under hensyntagen til vidt forskellige udgangspunkter.

Undervisningen skal give eleverne forudsætninger for at udvikle kropsbevidsthed og forståelse for forskellige danse og bevægelsesudtryk. Det er lysten, der driver værket, og vi vil understøtte elevernes glæde ved bevægelse og udvide deres muligheder og kompetencer på området. Endvidere favnes der i danseundervisningen bredt og der vil blive undervist i mange forskellige genre inden for alt fra teknik, streetdance, moderne og showdance. Vi har kontakter til flere gæstelærere, der er specialister inden for forskellige områder af dans, hvilket vi i særdeleshed benytter os af på profilfagsrejsen. Undervisningen vil omfatte lærerstyret koreografier samt aktiviteter, hvor eleverne eksperimenterer med egne dansesekvenser og øvelser. Derigennem udvikler eleverne kendskab til koreografi, musikforståelse og deres egen kreativitet.

Dans på Ranum efterskole College, er teamwork og fællesskab, og rejsen er med til at styrke dette aspekt. Eleverne bliver på profilfagsrejsen undervist på udenlandske danseskoler, hvor eleverne får mulighed for at udvide deres kendskab til dans. På profilfagsrejserne kombineres dans og seværdigheder, hvilket bidrager til, såvel uforglemmelige oplevelser, men også elevernes personlige dannelse og udvikling.

Undervisere

Employee Ann Charlotte

Ann Charlotte Birk Bennison

acb@ranumefterskole.dk

Se flere historier fra dans på Facebook.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på dans skal være interesserede i at danse og have mod på at optræde. Det er en god ide at medbringe sko og praktisk beklædning til dans.

Egenbetaling 1. periode: Pris er ikke fastsat endnu

da_DKDanish