Afholdes online d. 27/9 kl. 10

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag bliver online
pga. Covid-19 restriktioner

Her på siden har vi samlet alt det indhold, vi gerne vil vise dig på Efterskolernes Dag

Program for Efterskolernes Dag

Søndag kl. 10 og 13 er der live velkomst med sang, oplæg, musik og opvisninger.

Det foregår som en live streaming på vores Facebookside, som du kan finde ved at klikke her.

Efterfølgende er der mulighed for at chatte med elever og lærere, samt se og høre om skolens værdigrundlag på video længere nede på denne side.

EfterskolernesDag_LiveFeed_4_400x400
Har du spørgsmål til Efterskolernes Dag?

Efterskolernes Dag oplæg

Hør om skolens værdigrundlag, undervisning, aktiviteter og rejser.

Læse mere om undervisningaktivitetsfag og rejser her.

Cirkel_program-3

1. Virtuel rundvisning

Se videoen, og bliv vist rundt af eleverne, som viser skolen frem og fortæller om efterskolelivet.

2. Se profilfagsvideoer

Her kan du se vores profilfagsvideoer. Hvis du vil vide mere om de enkelte profilfag, kan du besøge profilfagssiden på knappen herunder.

3. Se kulturfagsvideoer

Her er et fantastisk indblik i, hvordan vores elever udforsker alle dele af verden. Eleverne har selv lavet videoerne, og de fortæller selv historier om rejser fra kontinent til kontinent. Se med! Hvis du vil vide mere om de enkelte kulturfag, kan du besøge kulturfagssiden på knappen herunder.

Cirkel_info-cafe-1

4. Snak med en lærer eller tidligere elev

Har du spørgsmål til økonomi, fag, rejser, efterskoleliv eller noget helt andet?

Så bliv ringet op ved at klikke på knappen her.

Cirkel_rundvisning

5. Book en rundvisning

Det betyder meget at opleve skolen og efterskolelivet. Derfor har vi også arrangeret rundvisninger i mindre grupper over efteråret, som I kan tilmelde jer på knappen herunder.

På den måde kan I stadig komme på besøg og mærke efterskolelivet i virkeligheden.

Læs Ranum Magasinet

Hvis du vil forberede dig lidt på dit besøg på Efterskolernes Dag, så kan du med fordel orientere dig i Ranum Magasinet. Her står alt om fag, boformer, efterskoleliv og meget andet.

Klik på Full Screen ikonet i venstre hjørne for en bedre visning.

Tilmeld dig og få et uforglemmeligt efterskoleår