Afholdes online d. 27/9 kl. 10

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag bliver online
pga. Covid-19 restriktioner

Her på siden har vi samlet alt det indhold, vi gerne vil vise dig på Efterskolernes Dag

Program for Efterskolernes Dag

S√łndag kl. 10 og 13 er der live velkomst med sang, opl√¶g, musik og opvisninger.

Det foregår som en live streaming på vores Facebookside, som du kan finde ved at klikke her.

Efterf√łlgende er der mulighed for at chatte med elever og l√¶rere, samt se og h√łre om skolens v√¶rdigrundlag p√• video l√¶ngere nede p√• denne side.

EfterskolernesDag_LiveFeed_4_400x400
Har du sp√łrgsm√•l til Efterskolernes Dag?

Efterskolernes Dag oplæg

H√łr om skolens v√¶rdigrundlag, undervisning, aktiviteter og rejser.

Læse mere om undervisning, aktivitetsfag og rejser her.

Cirkel_program-3

1. Virtuel rundvisning

Se videoen, og bliv vist rundt af eleverne, som viser skolen frem og fortæller om efterskolelivet.

2. Se profilfagsvideoer

Her kan du se vores profilfagsvideoer. Hvis du vil vide mere om de enkelte profilfag, kan du bes√łge profilfagssiden p√• knappen herunder.

3. Se kulturfagsvideoer

Her er et fantastisk indblik i, hvordan vores elever udforsker alle dele af verden. Eleverne har selv lavet videoerne, og de fort√¶ller selv historier om rejser fra kontinent til kontinent. Se med! Hvis du vil vide mere om de enkelte kulturfag, kan du bes√łge kulturfagssiden p√• knappen herunder.

Cirkel_info-cafe-1

4. Snak med en lærer eller tidligere elev

Har du sp√łrgsm√•l til √łkonomi, fag, rejser, efterskoleliv eller noget helt andet?

Så bliv ringet op ved at klikke på knappen her.

Cirkel_rundvisning

5. Book en rundvisning

Det betyder meget at opleve skolen og efterskolelivet. Derfor har vi også arrangeret rundvisninger i mindre grupper over efteråret, som I kan tilmelde jer på knappen herunder.

P√• den m√•de kan I stadig komme p√• bes√łg og m√¶rke efterskolelivet i virkeligheden.

Læs Ranum Magasinet

Hvis du vil forberede dig lidt p√• dit bes√łg p√• Efterskolernes Dag, s√• kan du med fordel orientere dig i Ranum Magasinet. Her st√•r alt om fag, boformer, efterskoleliv og meget andet.

Klik p√• Full Screen ikonet i venstre hj√łrne for en bedre visning.

Tilmeld dig og få et uforglemmeligt efterskoleår