Efterskolernes Aften

Oplev efterskolelivet digitalt på Efterskolernes Aften

Søger du Efterskolernes dag? Så klik her.

Efterskolernes aften den 18. januar kl. 18 (tidligere event)

Når mødet er færdigt er der mulighed for at stille spørgsmål. Rundvisningen bliver optaget, men ikke spørgsmålene, som bliver delt efterfølgende.

OBS Efterskoler er ramt af nedlukning, ligesom resten af Danmark, og derfor har vi rykket Efterskolernes Aften til d. 18. januar.

I år bliver Efterskolernes Aften lidt anderledes, end vi er vant til – selvfølgelig med respekt for coronasituationen. Det bliver virtuelt/digitalt på Facebook, Instagram og her på vores hjemmeside.

Vi ville så gerne have inviteret dig til Ranum og vise vores efterskole, men denne gang bliver det digitalt. Vi forsøger at være så nærværende som muligt, så du stadig får en god fornemmelse af vores mangfoldige og fantastiske fællesskab.

Hvis du ikke allerede har set det, så har vi lagt en masse nye rundvisningsdatoer ud for på den måde at have færre besøgende på skolen ad gangen. Book endelig en dato, så du kan mærke efterskolelivet og blive vist rundt af vores elever.

Vi byder interesserede ind til en virtuel rundvisning med elever, opvisninger med bl.a. Cheerleading, performanceshow, musik osv. Der vil naturligvis også være oplæg om skolens værdigrundlag, profilfag og faglige tilbud.

Alt det, vi gerne ville have vist dig

Rundvisning med elever

Opvisning med Dans

Koncert med musikholdet

Opvisning med Cheerleading

Cambridge, IGCSE, International afdeling

Coral Restoration Lab

eSport på Ranum

Se vores profilfag

Se profilfagsvideoer

Klar til at vælge efterskole?

Hvis du overvejer et efterskoleophold og har spørgsmål, så ring eller skriv endelig.

Det faglige, økonomi, fag, dansk eller international, værelser, huse osv. Du kan altid spørge.

Mens vi venter

Læs vores profil magasin og bliv klogere på profil- og kulturfag, undervisning, efterskoleliv og meget mere.

Der er rigtig mange gode efterskolehistorier i et godt samlet overblik.

Uforglemmeligt efterskoleår

Se videoer om efterskolelivet, rejser, mød vores elever og få en virtuel rundvisning fra Efterskolernes Dag.

Så hvis du er interesseret i efterskolelivet, er det et godt sted at følge med.

Book rundvisning

Besøg os og mærk stemningen, mød eleverne og find ud af, om Ranum er noget for dig..

Det betyder rigtig meget med et fysisk besøg, så book endelig en dag.