ONLINE D. 12/1 kl. 18

Efterskolernes Aften

Virtuel Efterskolernes Aften
– oplev efterskolelivet virtuelt

Efterskoleforeningen opfordrer til, at vi igen i år afholder Efterskolernes Aften virtuelt. Derfor inviterer vi til virtuelle rundvisninger og oplæg d. 12. januar 2022 fra 17-21. Det bliver hyggeligt uanset hvad, og vi skal nok fortælle om alt det bedste fra efterskolelivet – og vi glæder os til at tage imod dig på Efterskolernes Aften. Tilmeld dig meget gerne her på siden, så vi ved, du kommer, eller book en rundvisning senere på året.

Her på siden har vi samlet en masse indhold, som kan forberede dig på Efterskolernes Aften.

Programmet for Efterskolernes Aften

• 18.00 Velkomst ved forstander
  • 18.05 Virtuel rundvisning ved elever
  • 19.00 Oplæg om skolens værdier, fag og profilfag, samt rejseprogram
  • 19.45 Virtuel rundvisning ved elever
  • 20.45 Mød forstander og stil spørgsmål
  • 21.00 Slut
Efterskolernes Aften solnedgang
Oplev efterskolelivet på Efterskolernes Aften

Læs Ranum Magasinet

Hvis du vil forberede dig lidt på dit besøg på Efterskolernes Aften, så kan du med fordel orientere dig i Ranum Magasinet.

Her står alt om fag, boformer, efterskoleliv og meget andet.

Virtuel rundvisning

Se videoen, og bliv vist rundt af eleverne, som viser skolen frem og fortæller om efterskolelivet.

Se profilfagsvideoer

Her kan du se vores profilfagsvideoer. Hvis du vil vide mere om de enkelte profilfag, kan du besøge profilfagssiden på knappen herunder.

Se kulturfagsvideoer

Her er et fantastisk indblik i, hvordan vores elever udforsker alle dele af verden. Eleverne har selv lavet videoerne, og de fortæller selv historier om rejser fra kontinent til kontinent. Se med! Hvis du vil vide mere om de enkelte kulturfag, kan du besøge kulturfagssiden på knappen herunder.

Oplev efterskolelivet på Efterskolernes Aften