Det står vi for...

open re

Vi er en fri og uafhængig moderne efterskole, som former skoleåret og indholdet i et samspil med elever og ansatte. Vi sætter os konstant nye mål og udfordringer.

Vi lægger vægt på at eleverne deltager aktivt i et stort og forpligtigende fællesskab og støtter eleverne i deres personlige og faglige mål.

Vi rejser i 3-4 uger af skoleåret til hele verden for at opleve at verden er større end den hjemlige andegård og forberede de unge på at leve og begå sig i en international og globaliseret verden.

Vi er en boglig efterskole, hvor vi forventer at eleverne deltager aktivt i timerne og afslutter skoleåret med folkeskolens prøver. Vi tilbyder 9. og 10. klasse.

Undervisningen er niveaudelt efter elevernes faglige og personlige færdigheder. Vi har 4 trin i 9. klasse og 5. trin i 10. klasse. Gymnasieberedende undervisning.

Vi tilbyder et internationalt engelsksproget forløb, hvor eleverne kan vælge at blive undervist på engelsk i 3-4 hovedfag. Målet er at kunne består internationale sprogprøver og blive forberedt til et studieophold i udlandet.

Læs meget mere her...

Vi lægger vægt på en sund sjæl i et sundt legeme og derfor er skolen 100% røgfri.

Og vi har en aktiv kostpolitik med fri frugt og hjemmebagt brød, samt salatbar til hovedmåltiderne.

Ranum Efterskole bor i 3 huse: Seminariehuset, Kærhuset og Ranumhus. Al undervisning foregår i Seminariehuset og tilsammen har vi mere end 18.600 m2 lokaler - Et hav af muligheder.

 

Ranum Efterskole Vedtægter: læs dem her i bladre pdf

 Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op