Kategori
Summer Camps

English Language Camp

Pris og længde:

2 uger: 21. juli – 03. august 9910 kr.

Alder: 14-17 år

Camp leder: Tine Valois

Modul 1 og 2: Intensive English

Profilfag: Vælg mellem sejlads, gastronomi, musik, dans, design og crafts, fodbold, fitness, outdoor, water sports, world cooking og event

Camp-aktiviteter: Boldspil, kreative aktiviteter, teambuilding, bål, og ekskursioner til strand, karaoke og en masse andet

Vil du forbedre dit engelsk er det oplagt at tage på 2 ugers English Language Camp. Der vil være intensiv engelskundervisning om formiddagen, hvor der vil blive lagt vægt på det mundtlige og på at bruge sproget på en naturlig måde. Om eftermiddagen har du profilfag.

Du kommer til at bo med dine nye venner fra hele verden, hvor engelsk er hovedsproget, så du får rigelig med mulighed for at øve det, du bliver undervist i.

Undervisningen er niveaudelt så alle kan være med. På English Language Camp får du et kursusbevis ved afslutningsfesten.

Derudover har vi en række camp-aktiviteter, hvor vi bl.a. spiller fodbold, sejler i kajak, kører mountainbike, har teambuilding-øvelser og en masse andet. Vi tager også på udflugter til søer, skove og Limfjorden, og så besøger vi museer, større byer og andre attraktioner i lokalområdet.

Derudover har vi en række camp aktiviteter, hvor vi bl.a. spiller fodbold, sejler i kajak, kører mountainbike, har teambuilding øvelser og en masse andet.

Vi tager på udflugter til søer, skove og Limfjorden, og så besøger vi museer, større byer og andre attraktioner i lokalområdet.

Obs: Der tages på studieturen forbehold for ændringer i program og aktiviteter

da_DKDanish