Cheerleading – Californien

Kategori
Kulturprofilfag 2022

Teamwork, amerikansk kultur og fællesskab er vigtige dele af cheerleading

Cheerleading er et fag, hvor vi forsøger at give hver enkelt elev oplevelsen af at være en “cheerleader”. Vi lærer og øver cheerleader-stunts og -rutiner og forsøger at skabe en forestilling, hvor alle kan deltage og være med. Tidligere erfaring er ikke påkrævet.

 

Rejsen

    I Los Angeles håber vi at besøge High School cheerleaders (måske kan vi endda deltage i undervisningen en dag eller to, så du kan møde amerikanske teenagere og få et indblik i deres hverdag), besøge et College/universitet for at se/møde deres cheerleaders og en Cheer Club, der sender hold til nationale og verdensmesterskaber. Hvis vi er heldige, kan vi måske endda komme til at deltage i deres træning og blive trænet af deres trænere.

    Uden for cheerleading tilbyder Los Angeles et væld af ting at se og lave. Sammen vil vi tale om mulighederne for det, du gerne vil lave og se, og forsøge at få det til at ske.

     

    Undervisning

    Cheerleading handler om teamwork, og derfor er det vigtigt, at du kommer hver gang, hvis du vælger Cheerleading. Du bliver en del af et hold, og hvis du ikke møder op, vil andre lide under det.

    Cheerleading indeholder mange forskellige elementer og når vi skal arbejde med akrobatik, tumbling, løft og kast og små koreografier, har vi derfor kontakt til flere gæstelærere, der er specialister inden for de forskellige områder. Alt det oplever vi også på profilfagsrejsen.

    Denne kombination bidrager til uforglemmelige oplevelser, men også elevernes personlige dannelse og udvikling.

     

    Corona: Restriktioner, regler mm.

    Fra https://usa.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus 

    “Der er indrejseforbud for rejsende, der ikke er færdigvaccinerede, med begrænsede undtagelser.

    Hvis man er færdigvaccineret OG enten har testet negativ for COVID-19 eller kan fremvise dokumentation på at have haft COVID og være blevet rask inden for 90 dage (både bevis for positiv test og brev fra læge eller sundhedsmyndighed), kan man flyve til USA, såfremt man har en gyldig ESTA eller et gyldigt visum

    Det danske coronapas kan bruges som bevis for gennemført vaccinationsforløb og testresultat ved indrejse til USA.

    Visse rejsende er undtaget fra vaccinationskravet, herunder børn under 18 år, amerikanske statsborgere og personer med permanent opholdstilladelse i USA. Den fuldkomne liste over undtagelser findes i bekendtgørelsen fra det Hvide Hus.

    Ved indrejse i USA over landegrænserne eller via færgeterminaler er der ikke krav om negativ COVID-19 test. Læs reglerne her: Guidance for Travelers to Enter the U.S. at Land Ports of Entry and Ferry Terminals.”

     

    Undervisere

    Steven Bates
    sb@ranumefterskole.dk

     

    Vilkår og økonomi

    Egenbetaling: 6.610 DKK

    Lommepenge anbefalet 1.000,- kr.

     

    WEBSHOP

     

     

    da_DKDanish