Eleverne kommer tilbage

Eleverne vender endelig “hjem”

Kære læser

Det har været en lang uge at komme igennem, men nu er vi endelig der, hvor vi kan sige, at vi åbner igen.

Nyheden kom allerede i onsdags, og det var en forl√łsning, vi n√¶rmest ikke kan s√¶tte ord p√•, hvor glade vi var for at f√•. S√• nu g√¶lder det om at komme igang med alt det, vi er gode til – nemlig efterskoleliv. Vi skal indhente alt det, vi ikke har haft mulighed for siden f√łr juleferien, s√• vi kan f√• en sk√łn sidste periode p√• Ranum.

Ranum Efterskole College gen√•bner mandag mellem kl. 15.00 -17.30. Vi √•bner mandag, fordi det s√• er muligt at sikre at alle ansatte og elever har f√•et en test, inden vi m√łdes, og fordi vi forventer, at alle p√• hele skolen bliver testet tirsdag, som en ekstra sikkerhed. Det er et krav, at alle kan fremvise dokumentation for en negativ test, som ikke er mere end 72 timer gammel.

Vi glæder os rigtig meget til at se vores savnede elever igen og til at få fyldt skolen med efterskoleliv.

Vi bygger og forbedrer

Det betyder ogs√•, at vi her p√• skolen har f√•et rigtig travlt med at f√¶rdigg√łre alle de projekter, vi har haft gang i i l√łbet af nedlukningen. Vi gl√¶der os til geng√¶ld rigtig meget til at vise eleverne de nye tiltag.

Klasseværelser har fået nye lofter og gulvtæpper, Gastronomi har fået nyt gulv og er blevet shinet op, træningsstativerne udenfor er blevet færdige, gangene har fået mini-biblioteker, medie er udvidet og får nye maskiner, kostumerummet er flyttet, opryddet og forbedret. Derudover er der også sket en hel masse i både Ranumhus og Kærhuset, som eleverne kan glæde sig til, når de kommer tilbage.

Gen√•bningen er ugens absolut bedste nyhed, s√• vi lader den st√• alene med et l√łfte om, at n√¶ste uge bliver fyldt med fantastiske efterskolehistorier.

Hvis du tænker, hvor Sofa Session mon er blevet af, så gå ind på Facebook eller YouTube Рder kommer den senere.

Rigtig god weekend fra alle os på

Ranum Efterskole College