Nyhedsbrev med halloween

Halloween, P2 Opstart & eSportsturnering

Kære læser

Velkommen til ugens nyheder fra Ranum. Vi kaster et blik tilbage på ugen, der er gået, og vender de historier og aktiviteter, der har været.

Vi kommer blandt andet omkring en (u)hyggelig torsdag aften, hvor dele af skolen blev omdannet til Haunted House, starten på de nye fag og en turnering i kælderen.

F√łrst – halloween. Tak, fordi du l√¶ser med.

Halloween: Græskar, skeletter og Haunted House

Eleverne fik en overraskelse torsdag aften. Inden de kunne g√• til aftensmad skulle de nemlig igennem en uhyggelig bane, som f√łrte dem ned under k√łkkenets k√¶lder. Skrigene fra de kolde betonv√¶gge runger stadig, og der var virkelig gjort noget ud af udsmykningen dernede. Cafeen var fyldt med spindelsv√¶v, edderkopper og skeletter, som gjorde oplevelsen endnu mere autentisk.

Vores vildt dygtige konditor, Tanja, havde i anledningen lavet Halloween kager. Normalt ser hendes kager lækre og indbydende ud Рlige til at spise. Det var ikke helt på samme måde tilfældet her, men det var nok også meningen.

Du kan se elevernes oplevelser på Instagram (tryk her), hvor de dokumenterede turen gennem Haunted House.

I l√łbet af ugen har eleverne sk√•ret en masse gr√¶skar, og mange blev rigtig flotte.

P2: En ny periode er startet

Eleverne har fået nye aktivitetsfag og profilfag, og de er kommet godt igang i denne uge.

Da der som bekendt hverken er sne eller bjerge man kan st√• p√• ski p√•, m√• vi v√¶re kreative i forberedelserne p√• skituren. Her i den f√łrste uge blev eleverne delt op i familiegrupper, hvor nogle har st√•et p√• rulleski, andre p√• rullesk√łjter og dyrket joga. Det er et stort hold, der forh√•bentlig skal til Sverige, og det betyder alts√•, at det ikke er alle der kan √łve sig p√• fx rulleski p√• √©n gang. Til geng√¶ld hygger vi os, og f√¶llesskabet f√•r lov at blomstre.

eSport: VI VANDT!

Vi er for nyligt kommet med i en efterskoleturnering, hvor vi konkurrerer i CS:GO, DotA og LOL. Hvis du ikke helt er med på lingoen, så er det computerspillene Counter Strike, Defense of the Ancients og League of Legends.

De f√łrste kampe er allerede spillet, og som du nok allerede har l√¶st i overskriften, s√• vandt vi. Og vi vandt overlegent. I hvert fald i CS, hvor resultaterne blev 16-2, 16-2. Eleverne arbejder rigtig godt sammen, og det bliver sp√¶ndende at f√łlge deres udvikling.

Jonas, der er esportselev, fort√¶ller, at det gik bedre, end han havde h√•bet. “Vi var ret nerv√łse, for de andre s√• mega professionelle ud med deres logo og alt s√•dan noget, men da kampen (CS kampen, red) gik i gang, var vi √•benbart ret gode,” fort√¶ller han.

I den kommende uge har vi fortsat rigtig mange p√• rundvisning, og heldigvis har vi et elevhold, der er mega ivrigere og dygtige til at v√¶re rundvisere. Tirsdage og torsdage (og s√łndage) kommer familier p√• bes√łg for at opleve Ranum, og det er selvf√łlgelig med alle de forbehold, der overhovedet kan tages. For eksempel bliver der ikke vist rundt p√• v√¶relser, der bliver udleveret mundbind og s√• medbringer vi sprit til h√¶nderne hele vejen rundt.

Derudover fortsætter vi med med at forberede os på Imaginationugen Рmere om det senere.

Bussen er ved at fyldes udenfor her foran hovedbygningen, værelserne er rengjorte og weekenden bliver dermed ringet ind.

Tak fordi, du læste med.

Rigtig god weekend fra alle os på

Ranum Efterskole College