D. 29. september fra kl. 10-17

Kom til Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag 2019

Oplev efterskolelivet på Ranum d. 29. september – kom til Efterskolernes Dag. Tilmeld dig i bunden af denne side.

Et år med udsigt til verden

Overvejer du et efterskoleår? Så kom og besøg os på Ranum på Efterskolernes Dag. Vi fortæller om de mange muligheder, du har for at få et uforglemmeligt efterskoleår.

Efterskolernes Dag er lige rundt om hjørnet, og vi glæder os til at tage imod dig og din familie. Vi viser, hvad vi laver i profilfag (der er mere end 50 at vælge imellem), på vores rejser ud i verden og selvfølgelig også i de boglige fag. Du kan også snakke med nuværende elever om, hvordan det er at være ranumelev.

• Kl. 10-11 International morgenbuffet
  • Kl. 10-17 Eleverne viser rundt og mulighed for at snakke med en lærer
  • Kl. 11, 13, 14, 15 & 16 Oplæg om efterskoleliv på Ranum
  • Kl. 11-17 Verdenskøkken
  • Kl. 12, 13, 14, 15 & 16 Oplæg om internationalt program
  • Kl. 13, 13.30, 14.30 & 15.30 Danseopvisning mm.

Praktisk info

På kortet nedenfor kan du se parkeringsmuligheder ved skolen – og også hvor du bliver budt velkommen. Det er lige ved siden af hovedbygningen, der hvor den hvide pil peger hen.

Programmet for dagen er på trapperne, så følg med her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få det tilsendt, når det er klar.

Læs Ranum Magasinet

Hvis du vil forberede dig lidt på dit besøg på Efterskolernes Dag, så kan du med fordel orientere dig i Ranum Magasinet. Her står alt om fag, boformer, efterskoleliv og meget andet.

Tryk på knappen herunder for at læse magasinet. Du bliver sendt til en digital bladre-PDF.

Tilmeld dig Efterskolernes dag