Girls Night eSport, Karaoke og Høstfesten

Kære læser
Oven på en dejlig venneweekend har vi haft en stille og rolig uge her på Ranum, men det betyder bestemt ikke, at vi har kedet os. Vi fik bl.a. afholdt vores årlige høstfest torsdag, mens nogle af aftenaktiviteterne stod på karaoke, Champions League og Girls Night i e-sport. I dag er alle eleverne taget hjem på en forlænget weekend indtil mandag aften, og i den kommende uge forbereder vi os på Efterskolernes Dag og på de første profilfagsrejser.

Efterskolernes Dag
Kom og oplev Ranum og hør om efterskolelivet fra elever og lærere!
Den 30. september slår vi dørene op til efterskolernes dag, og du kan melde dig til lige her eller først læse om program og indhold her. Elever og lærere står klar til at fortælle om kulturfag, boglige fag, rejser og hvordan livet på Ranum Efterskole College ser ud. Vi glæder os til at se jer.

Venneweekend
Vi er nu nået midten af september, og det blev tid til venneweekend. Vi fik taget fællesbilleder af vores elever og deres venner hjemmefra, og besøget hjemmefra var en succes. I løbet af weekenden blev der hygget rundt omkring i krogene på skolen; nogle havde travlt med at vinde i en omgang badminton, mens andre fandt underholdningen blandt vores slanger i biologi. Mens der blev hygget indendørs, brugte andre det gode vejr til deres fordel og tog en tur ud på Vilsted sø. Lørdag aften, var lærerne vært for en omgang Lip Sync battle i fællessalen.

Tirsdagshygge
Det var hverken en koncert eller Stand Up der fik løftet stemningen i fællessalen tirsdag aften. Det var såmænd en bare en aften i karaokens tegn. Vi vandrede ned af nostalgiens veje med en duet fra High School Musical, blev børn igen med Elsas Let it go og kom lidt i det romantiske hjørne med Ed Sherrans Thinking out loud. Og som i kan se, så gav eleverne den hele armen i deres fortolkninger.

Mens vokalerne nåede de høje toner i fællessalen, havde vi Girls Night i e-sport og senere blev der tændt op for en omgang Champions League i de tre huse. Stemningen rundt omkring i de tre huse var helt og aldeles fantastisk. Elever og lærer var glade og hyggede sig i hinandens selskab.

Høstfest
I går hold vi vores årlige høstfest og hvilken fest! Allerede klokken 15.00 var eleverne i gang med at gøre klar til eftermiddag og aftenens begivenheder. Vi havde konkurrencer i støvlekast, halmballestabling, sækkeløb og meget mere. Vi havde selvfølgelig også en rodeotyr klar til dem, som ville udfordre sig selv lidt ekstra i anledning af høstfesten.

Høstfest 2018

Nyt Ranum Magasin
Vi har også fået udgivet årets Ranum Magasin og vi syntes at du skal tage et kig på det her. Vi sender gerne nogle magasiner, hvis du vil hjælpe med at dele dem ud, bare kontakt kontoret. 

Næste uge

I næste uge sætter vi alle sejl til efterskolernes dag om søndagen. Men inden vi åbner dørene for jer om søndag, holder vi en lørdag med fokus på profilfag.

Vi har stadig ledige pladser til dette skoleår! 

Kender du en, som ville elske et år på efterskole? Så send dem denne vej på Facebook.

Hilsen alle os på
Ranum Efterskole College da_DKDanish