Fulde af energi gør vi klar til årets skolestart

Kære læser

Det har været en fantastisk sommer på Ranum Efterskole College, hvor vi har haft Sommerskole med over 120 unge fra 21 lande. De har nydt at være sammen om profilfagene og på rejsen til København.

Klar til elevhold 18/19

I denne uge har alle lærere gjort skolen klar til på søndag, hvor 430 nye elever tjekker ind på Ranum Efterskole College. Vi glæder os rigtigt meget til at få fyldt skolen med liv igen og til de mange spændende aktiviteter og oplevelser som venter os.

Ready, set, go!

Vi er i fuld gang med at blive klar til at modtage 430 skønne elever og deres forældre på søndag. Vi har fundet kontaktgruppeskilte, gjort rent, sagt velkommen til et par nye ansatte, pakket kuverter, samlet stole og fundet skoletøjet frem, så alt er klappet og klar til skoleåret 18/19.

Vi venter i spænding på at møde alle til en forhåbentlig solrig dag på Danmarks smukkeste efterskole. Det bliver en hyggelig dag og startskuddet på en uge, hvor eleverne skal lære hinanden at kende, komme på plads i deres nye huse og til et festfyrværkeri af farver til årets farvefest på fredag.

Velkommen til AFS

Vi har dog også haft tid til at byde velkommen til nogle særdeles energiske AFS-elever. I starten af ugen fik vi fint besøg af 17 AFS-elever, som skal være en del af hverdagen på Ranum Efterskole College de kommende tre uger. Eleverne har allerede været på udflugt til smilets by og oplevet det blæsende Vesterhav. Eleverne har også haft sjov på skolen med klatring, dans og et ‘Comic-strip’-projekt, så de hver især kan sættet et præg på skolen inden de vender hjem.

Gå ikke glip af noget – Modtag nyhedsbrevet hver fredag.

Tilmeld dig det ugentlige nyhedsbrev. Så er du sikker på at få en opdatering udsendt på e-mail hver eneste fredag, resten af skoleåret.

Tilmeld dig her.

Hilsen alle os på
Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish