2. klassedag og Aftryk Festival

Kære læser

Sommerperioden er i gang. Det kan vi både se og høre og mærke på skolen. Især arrangementerne vidner om bedre vejr og lysere dage, og det er i den grad til at mærke. Det står gårsdagens Aftryk Festival som et lysende eksempel på – der var virkelig sommerstemning og tilsvarende humør. Derudover havde vi besøg af godt 200 sprudlende livlige 2. klasseelever i tirsdags, og også her tilbragte vi hele dagen udenfor. 

Det kan du læse mere om i nyhedsbrevet – god fornøjelse!

2. klassedag

I dag var Ranum Efterskole endnu engang værter ved kommunens idrætsdag for 2. klasser. 195 friske elever tog “Jorden rundt med Ranum Efterskole” godt fulgt på vej af ca. 40 guider fra vores 10. klasser. Derudover sørgede 40 elever for aktiviteter, når de kom rundt til 9 poster, der foregik i forskellige lande. Her dystede eleverne bl.a. i appelsin-i-turban-løb i Oman, Amerikansk fodbold i USA, tovtrækning i Grækenland og spisepinde-stafet i Kina. Som afslutning på dagen modtog eleverne et diplom.

Et KÆMPE AFTRYK

 Hvert år fylder vi busserne og sætter kursen mod Bælum. Det gør vi fordi, det er her, der afholdes Aftryk Festival. I går, torsdag, var det blevet denne årgangs tur til at vise det, de havde øvet sig på. Nogen lige fra årets begyndelse. Ranum var repræsenteret af hele fem bands og en fanskare, der satte et gevaldigt aftryk på festivallen. De råbte Ranum i kor og støttede deres kammerater på scenen. Vi tog naturligvis en masse billeder, og dem kan du se og lade tale for sig selv lige her. 

? Kender du én, der skal med på eventyret? ?️

Så er der stadig mulighed for at starte til sommer! Vi sætter enormt stor pris på, når ordet spredes, og opslagene deles
– vil du give en hånd med at dele opslaget?  

Den kommende uge

På søndag er der Nye Elevers Dag, som er én af de største dage på året. Vi forventer at tage imod omkring 320 familier – vi glæder os til at se jer alle sammen! Derudover tager vi kontaktgruppebilleder i næste uge, som er en vigtig del af Blå Bog.

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish