Læsser
 

Påskeferie, påskerengøring og påskehygge

Kære læser

header

Påske, påske, påske. Ferien er startet, skolen er rengjort helt ned i krogene og lige straks rejser vi ud op oplever verden igen. Det er fredag, og nyhedsbrevet er klar. Lad ferien for nogle og weekenden for andre starte. Velkommen til, og god fornøjelse!

Vi starter med en sejr!

Håndboldpigerne sejrer over Løgstør

Ranums håndboldpiger hev en herlig sejr hjem i onsdags. 26-17. Selvfølgelig handler spillet om fællesskabet og kammeratskabet, men hvem kan ikke lide at vinde?

Stop motion film i Art og Design

 

Følg med os ud i verden!

Når påskeferien er slut er der kun én uge tilbage, inden vi rejser ud på P3 rejserne. Oplevelser, kulturmøder og ny læring og nye venskaber står altså for døren. Du kan følge med på www.udforskverden.dk, som er en side, der samler opdateringerne fra de 15 tilknyttede Facebooksider. 

I april rejser vi ud i verden igen

Følg med på den sidste og afsluttende rejse for skoleåret 2017-18.

 cheerleading dance dykning fashion 85px gastronomi
Cheerleading Dans

Dykning Egypten & Malta

Fashion Gastronomi
iceland stronger 85px model un mun 85px adventure race oxbridge 85px sejlads
Iceland Stronger Model UN Mountain Oxbridge Sejlads
ski snowboard 85px waterperformance tenerife hiking 85px wakeboard 85px  yoga
Ski & Snowboard Surf Tenerife Wakeboard Yoga
         
         

Påskehygge og -rengøring

I dag, fredag, har mest af alt stået på rengøring. Det er ikke alle, der er lige begejstrede for rengøring, men når alt kommer til alt, så skal støvet jo fjernes og skraldet smides ud. For alles skyld, og vi hjælper gerne hinanden med at få det ordnet, som du kan se herunder.

Hele ugen har vi påskehygget om aftenen. Der er klippet og skrevet flere gækkebreve, end der er stole i spisesalen, og mon ikke der bliver delt et par påskeæg ud inden længe?

paskehygge

Og så drog vi ellers ud for at finde påskeharen, der havde efterladt sig en masse påskeæg. Det skete efter den sidste fællessamling før påskeferien, som var fyldt med sang, kærlighed og påskehistorier.

hvorterdenfound you

Hej til kommende elever

Lige nu møder vi kommende elever i de baltiske lande. Birthe og Matt er rejst afsted, både for at informere og sige hej og snarligt velkommen.

Sommerskole – skal du eller en du kender med?

Togetherness Jonathan Jørgensen New Zealand 2 700

Vi afholder sommerskole i sommerferien. Programmet er lavet således, at deltagerne både får en masse spændende kulturelle oplevelser, men samtidig lærer de og bliver klogere – for eksempel i Dansk og Science. Tag et kig eller fortæl en du kender om sommerskolen. 

Find alt info her: www.ranumefterskole.dk/sommerskole

Den kommende uge

I den kommende uge rejser eleverne hjem og lader batterierne op til den sidste periode på efterskolen, som blandt andet byder på profilfagsrejser. 

Det sker pa REC 2 

Vi ønsker alle en rigtig god weekend og ferie

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish