Kultur- og performanceuge

Kære læser

Så er det december, og julen rykker dermed stille og roligt ind på skolen. Kantinen er dekoreret med juleornamenter, kæder af gran og spejblanke julekugler. Julehyggen og den dertilhørende udsmykning er ikke det eneste, decemberens indtog bringer med sig. Vi har nemlig haft Kultur- og Performanceuge. Det hele kulminerer i dag med julemarked, tre store forestillinger i fællessalen og en masse god og spændende mad. Derudover er formålet med dagen også at fremvise kulturfagene og fortælle om de rejser, der knytter sig hertil.

Kultur- og performancedag

På Facebook har vi i løbet af ugen forsøgt at vise elevernes opgaver og fællesskabsdannende aktiviteter frem, som alt sammen har peget frem mod i dag, lørdag: Kultur- og Performancedagen. Hele skolen har stået sammen om at få dagen til at blive en succes. Det er tydeligt at mærke, at eleverne er kommet tættere på hinanden, og at de er blevet rystet godt sammen. Der har været enormt meget tryk på, enormt meget samvær og nærvær i performanceugen, så hvis nogle er trætte og har behov for at være lidt alene, så er det mere end forståeligt.

I løbet af dagen har vi holdt tre shows, og skolen har summet af liv. Eleverne kan roligt være stolte af sig selv, og forældrene kan lige så roligt være stolte af dem.

Kultur- og Performanceuge 2017


#MEDIEHOLDET viser Performanceugen

Internationale studerende møder dansk kultur

De internationale studerende havde en lidt anderledes uge sidste uge. Ugen bød dem på en rundtur på en politistation, ekskursion til Thylejren, besøg hos Jellingestenen og en præsentation af en dansk juletradition: Risengrød.

Julehygge

Det er som om, julen smyger sig stille og roligt ind på os. I hvert fald kommer der mere og mere julehygge om aftenen, juletræer dukker op rundt omkring, og elevernes værelser bugner af julepynt og hygge i samme tema.

DreamHack

E-sportsholdet er rejst til Svergie for at deltage i den verdensberømte event DreamHack. Det er der selvsagt stor spænding og forventning til. Som én af eleverne fortalte, inden han tog afsted, så er “Det jo alle de store, der kommer og spiller.” 

REC Kalender 2018

Så er den nye kalender landet på skolen. Den er både et udstillingsvindue for alle PVA-Competition deltagere (mest vindere), og samtidig indeholder den også alle vigtige dage, man med fordel kan huske på i Ranum-regi. Alle nuværende elever får en gratis (kalenderjulegave).

Den kommende uge

I næste uge har vi igen en almindelig efterskoleuge, efter to lidt specielle uger med OSO, projekt og performancedage. 

Vi ønsker alle en rigtig god weekend.

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole Collegeda_DKDanish