Skolernes motionsdag, koncert & God efterårsferie

Kære læser

adventure ranumefterskole
Billede fra Adventureholdets rejse til Sverige.

Alle er vendt godt hjem fra rejserne

Alle rejsende er nu kommet godt hjem og har f√•et bearbejdet de mange indtryk. Billeder & historier er delt eleverne imellem, nye venskaber blomstre og man kan m√•ske m√¶rke, at man vokser lidt som person. Det er samtidig afslutning p√• 1. periode men ogs√• start p√• noget nyt, nemlig kulturfagene. Her skal vi udvide gr√¶nserne for hvor vi rejser hen. F√łr var det Europa, nu bliver det hele verdens kulturer, som l√¶ringsplads.

Koncert med kollektivet

I onsdags var vi vidne til et lokalt band, som sang igennem med en helt speciel energi, styrke og seri√łsitet. Det var byens kollektiv, som er et bosted for udviklingsh√¶mmede. Vores elever udviste stor ros i form af adskillige klapsalver og positive r√•b.

kollektivet koncert ranumefterskoloe

Skolernes motionsdag

I dag, fredag var hele skolen ude og l√łbe enten 5 eller 12,5 km l√łb for at st√łtte op om den √•rlige motionstradition. Og der var stor tilslutning og energi samt seri√łsitet til arrangementet. B√•de fra elever men ogs√• l√¶rer.

motionsdag3 motionsdag4

motionsdag5

Skolernes Motionsdag er en fælles tradition Рikke kun for den enkelte klasse eller skole, men for stort set alle skoler i Danmark. Det hele startede på nogle få skoler på Fyn for 35 år siden. Dagen er en oplagt mulighed for at sætte fokus på, at de positive fælles idrætsoplevelser er vigtige for både elevernes sundhed og trivsel Рog at det er sunde oplevelser, der trækker.

vinder 13km motionsdag
Vinderne for hurtigste tid.

motionsdag ranumefterskole

Venskabsbes√łg i Kina

En lille delegation fra Ranum Efterskole har v√¶ret p√• venskabsbes√łg ved AFS hovedkontor i Kina, i forbindelse med en messe for internationale skoler.

afs kina ranumefterskole

Velkommen til nye AFS elever

Samtidig har vi kunnet sige velkommen til et hold AFS-elever fra Thailand og Malaysia. De skal se og opleve Ranum Efterskole College på lige fod som vores andre elever. De vil komme til at opleve den danske kultur, den danske måde at få undervisning på og se en helt anden verden end det de er vandt til. Vi håber de får en spændende tid hos os.

afs ranumefterskole

Velkommen til praktikanterne Mia & Mie

Hjælp med at byde velkommen til Mia og Mie, 2 lærerstuderende på 4. år fra VIA læreruddannelsen i Århus, som skal være i praktik hos os i ugerne 41 til 48.

De skal pr√łve kr√¶fter med dansk, idr√¶t, kristendom, religion, historie og billedkunst. (Det er dem til venstre).

praktikanter ranumefterskole

Rigtig god weekend & EFTER√ÖRSFERIE!

Olav Storm Johannsen