Læsser
 

God forårs energi, fed koncert og 1. aprilsnar

Kære læser

foraarshygge ranumefterskole

Påskedagene har givet elever og ansatte en masse god energi og det er super dejligt at mærke hvordan eleverne rykker tæt sammen og hvordan de glæder sig til de forestående profilfagsrejser. I takt med at sommertiden flyttede flere lyse timer til aftenen er eleverne også rykket udenfor og nyder at lave lektier og hygge sig sammen på plænerne.

spansk undervisning hygge ranumefterskole 2016

Koncert med SANT

I denne uge har vi haft en rigtig god koncert med bandet SANT. De spillede fantastisk godt sammen og fik eleverne med ind i deres kreative musikunivers. På Ranum er første set altid obligatorisk, så alle kan stifte bekendskab med forskellig musikgenre, og rigtig mange valgte at blive til 2. set også.

sant koncert

Om lidt rejser vi ud i verden, igen – Følg med!

I de mange profilfag er forberedelserne til rejserne i uge 15 ved at være afsluttet. Bådene er malet og sat i vandet og i næste uge sætter eleverne master og sejl på. På danseholdet lægges sidste hånd på koreografi og i aften er de til en stor workshop på en anden efterskole ved Horsens. Der er forberedelser til de mange rejser og mange informationer at dele. Miami, Malta, Grækenland, Skotland, Italien, Tyskland, New Orleans, Beijing, Cuba og Island får besøg af Ranum elever, og vi glæder os til at kunne vise jer billeder og fortællinger fra de mange eventyr. Følg med på de kommende rejser her eller klik på dem herunder.

alpint ski snowboard offcheerleading offcuba off ranumefterskoledans offdykning offfridykning off

fitforlife offfotosafari offguerilla filmmaking ranumefterskole ikonhardball offkonditori offmotorsport ranumefterskole ikon

musik offpilgrimsrejse offridning island mosejlads offwakeboard off

Aprilsnar

aprilsnar ranumefterskole

I fredagens samling annoncerede vi nyheden om at det nu er forbudt at rejse med kufferter og tasker, som man ikke kan kigge ind i. Og eleverne fik en instruktion i Ranum Efterskoles nye rejsetaske, som både er vandtæt, let og kan genbruges til andre formål. Den nye RECBAG findes både i flere størrelser og særligt håndbagagemodellen er efterspurgt. Desværre fik en del klager fra elever, som lige har investeret i en dyr rygsæk eller kuffert til deres rejser 🙂

Lørdagens store fest: Bryllup!

I denne weekend er der bryllupsweekend og hele skolen summer af forberedelser til lørdagens store fest. Bandet øver i festsalen, blomsterbinderne er i fuld gang med at lave bordpynt, brudebuket mv. Bagerholdet forbereder bryllupskagen og vi har et helt hold i gang i køkkenet. Der bliver taget masser af billeder, så følg med på Ranum Efterskole FB siden.

bryllup ranumefterskole

I den kommende uge fortsætter den faglige undervisning målrettet elevernes forberedelse til de forestående prøver og profilfagene starter allerede torsdag med at rejse ud på deres sidste store rejse i dette skoleår.

Hestegødning + Halm + Kærlighed = Champignons

champignons

Skolen kan fremover glæde sig til glade danske rendyrket champignons fra st. Restrup Nordjylland, som vores chefkok, Henrik, lige har været ude at smage på. Mums. Dyrket på hestegødning og halm.

Ledig stilling – Graphic Designer / PR Facilitator

ledig stilling designer

Are you an enthusiastic, energetic and creative designer with a sharp eye for detail? Are your main tools Adobe Creative Suite. Are you active with social media and a natural on Facebook, Snapchat, Instagram? Do you like working in an active environment with young people and travelling all over the world?

Read more / Læs mere under ledige stillinger.

Sommerskole

12936619 1130682303633386 3878550345667798655 n

Er du 14-17 år gammel og har du ferie i uge 27,28,29,30 i år? Så kom til Ranum og deltag i vores Internationale Sommerskole, oplev et fantastisk fælleskab med unge fra hele verden.

Læs den mobilvenlige brochure her https://goo.gl/omrHC2 eller læs mere på sommerskole

Rigtig god weekend!

Med venlig hilsen!

Olav Storm Johannsen

Olav Storm Johannsen
Forstanderda_DKDanish