Sommerskole Forside

Under opbygning

Ta’ pĂ„ International Sommerskole i 1-4 uger

Velkommen til Ranums nye Internationale Sommerskole for unge og familier i uge 27-28-29-30. Kom ud og oplev verden i Ranum. Vi har vilde, rolige, sjove og inspirerende aktiviteter i gĂ„stand eller pĂ„ cykel. FĂ„ oplevelser for livet – Ta’ pĂ„ Ranum!

VĂŠlg venligst mellem de 2 programmer nedenfor eller i menuen.

til unge ranumefterskole sommerskole 2016   til familie01 ranumefterskole sommerskole 2016  

Til unge

 

Til familien

Er du mellem 14-17 Ă„r gammel og sĂžger oplevelser for livet? SĂ„ deltag i Ranum Internationale Sommerskole og oplev et fantastisk fĂŠllesskab og unge fra hele verden. MĂ„ske gemmer vennen for livet sig her!   Er du en familie som sĂžger gode oplevelser i vil kunne huske sammen mange Ă„r frem? SĂ„ deltag i Ranum Internationale Sommerskole og giv jer selv nye venner for livet og fantastiske aktiviteter i vil prĂžve igen og igen.  

VĂŠlg de unge

 

VĂŠlg familie

 

 da_DKDanish